50 Treasures слот игра от СТ Интерактив

Home » 50 Treasures слот игра от СТ Интерактив

50 Treasured е онлайн слот от разработчикът CT Interactive, който разполага с 5 барабана, 3 реда и 50 печеливши линии. Сред специалните функции на тази игра присъстват уайлдът и скатерът, RTP показателят за възвръщаемост е 95.5%, а волатилността – средна.

Ревю на играта

С барабанната настройка 5х3, 50 Treasures дава възможност на игра до 50 печеливши линии, върху които играчите се стремят да подредят съответстващи символи. Играта разполага с 10 символа, 8 от които стандартни, един уайлд и един скатер. Скатер символът е изобразен като сандък със съкровище, а наградите влизат в играта при 3 или повече върху барабаните. Уайлд символът е кралицата, която може да се появи на барабан №2, 3 и 4, където да замени всеки един от останалите символи, с изключение на скатер.

Само по себе си изживяването е класическо – със съкровищна тематика, изобилстващ от плодове – череши, сливи, червени ябълки, лимони, дини и портокали. Както вече споменахме, в допълнение с обикновените символи, имаме и кралица, златен бокал и сандък със съкровище. От гледна точка на графиката, слотът на CT Interactive пристига с привличащи вниманието визуални ефекти, с прости, но атрактивни и ярки символи, създаващи приятен контраст. Има и някои малки анимации, като например оживяването на барабаните, появяване на пламъци зад символите и други, особено, когато ефектите биват задействани при формирането на печеливша комбинация.

Що се отнася до наградите в 50 Treasures, играчите разполагат с диапазон за залози, респективно от 0.5 до максимум 5. В следващите редове може да се запознаете по-конкретно с наградите за 3, 4 или 5 символа на печеливша линия, базирани на минималния залог:

  • Череши, сливи, лимони, портокали – 0.08 за 3, 0.40 за 4 и 1.00 за 5 символа на печеливша линия;
  • Дини и ябълки – 0.20 за 3, 0.80 за 4 и 2.00 за 5 символа на печеливша линия;
  • Бокал – 0.40 за 3, 1.00 за 4 и 3.00 за 5 символа на печеливша линия;
  • Корона – 0.60 за 3, 2.00 за 4 и 10.00 за 5 символа на печеливша линия;
  • Сандък със съкровище – 1.00 за 3, 7.50 за 4 и 250.00 за 5 символа на печеливша линия.

Характеристики и бонуси на слота

Извън специалните символи, сред които попадат уайлдът и скатерът, 50 Treasures не разполага с допълнителни бонус функции, които могат да спомогнат за още по-високи печалби.

Заключение

50 Treasures е забавна, изцяло класическа, слот игра, която ще се хареса на много играчи заради простотата. Играта има ярка и жизнена графика, отговаряща изцяло на класическия стил на слот, което от своя страна я прави визуално привлекателна. По отношение на развръзката в играта, тя със сигурност би отблъснала частта от играчите, които играят слот игри само и единствено заради множеството бонус функции. Тук цялото действие се развива в основната игра, наградите са ясно описани и всеки играч знае как всяка една от наградите може да бъде постигната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *