5 Crown Hot слот игра

5 Crown Hot е поредната онлайн слот ротативка, разработена от гигантът в тази сфера EGT Digital. Този класически слот разполага с барабанна настройка 5х3, 5 фиксирани печеливши линии и директен геймплей с функции като разширяващи се уайлдове, два скатера и прогресивни нива на джакпот. Ако сте почитател на традиционните и класически слот игри, то със сигурност си заслужава да опитате 5 Crown Hot.

Ревю на играта

5 Crown Hot слот ревю


Както вече споменахме и базирайки се на 5х3 ориентация, можете да постигнете печалби с 3 до 5 съвпадащи си символа. Уайлд символът представлява корона, която може да попадне само на барабани №2, 3 и 4. Функцията на уайлдът е добре позната, ако това не е първата игра от този тип, с която се сблъсквате, но този символ може да замени всеки един друг, за да сформира печеливша комбинация, с изключение на скатерът, който е незаменим. Също така уайлд символът има функцията да се разшири, в случай, че това ще допринесе за печеливша комбинация. Символът на долар е другият важен символ в този слот.
Двата скатера, един от които символът на долар, ще ви донесат по-солидни печалби. Доларовият знак ви носи печалби, ако се появи на 3, 4 или 5 места, докато лилавата звезда, която е другият скатер в тази разработка, може да се появи единствено на 1, 3 и 5 барабан и ви носи награда при наличието на само 3 символа от този вид.

Характеристики и бонуси на слота


5 Crown Hot разполага с допълнителна специална функция, наречена “Clover Chance Jackpot”. Тя идва със шанс за спечелване на един от четирите прогресивни джакпота. Функцията се активира на случаен принцип. Работата на тази функция е може би една идея по-сложна от това, което очаквате. Когато тя се активира, вие ще имате възможността да избирате от 15 сандъка, всеки един от тях съдържащ различни символи. 12 сандъка съдържат перлени символи, като цветът съответства на нивото на джакпота. Останалите 3 сандъка съдържат специални символи на детелина. За да спечелите съответния джакпот, трябва да попаднете на символите с детелина, заедно със съответстващите им символи на перли. Ето разбивката:

  • Огромен джакпот: присъжда се, когато попаднете на 3 червени перли или 3 зелени перли и 1 зелена детелина;
  • Голям джакпот: присъжда се, когато съберете 3 зелени перли или 3 сини перли и 1 синя детелина;
  • Малък джакпот: присъжда се, когато съберете 3 сини перли или 3 лилави перли и 1 лилава детелина;
  • Мини джакпот: присъжда се, когато съберете 3 лилави перли.

Разбира се, това не е всичко за специалните функции. Разработчиците от EGT Digital са помислили за своите по-рискови потребители, интегрирайки също така функцията “Gamble”. Ако се чувствате късметлия и моментната печалба не ви удовлетворява до голяма степен, но все пак печалбата ви е равна или по-малка от х35 от залога, то може да щракнете на бутона х2, което ще ви отведе към друг режим, в който вашата задача ще бъде да изберете между червено или черно. Правилното предположение ще удвои печалбите, докато с грешно такова ще изгубите спечеленото.

Заключение


5 Crown Hot се придържа към класически изглеждащият стил и плодова тема. В рамките на играта ще срещнете познати символи като череши, лимони, портокали, сливи, грозде, дини, звънчета, седмици, а картинката ще бъде допълнена и от по-солидни символи като уайлд символът и двата скатера.
Фонът е плътен кафеникав цвят, което прави по-лесно фокусирането върху барабаните и цялостно върху играта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *