40 Mega Slot CT Interactive слот игра

Home » 40 Mega Slot CT Interactive слот игра

40 Mega Slot е онлайн слот, разработен от известният създател на казино софтуер – CT Gaming. Волатилността на тази разработка е 95.77, а топ наградите стигат до 200 пъти по вашия залог. Тематиката на 40 Mega Slot е класическа, с модерна естетика. В него се съчетава най-доброто от новото и старото, в свой стил и различен интерфейс, преплитащ различни традиционни символи.

Ревю на играта

Нещата наистина стават интересни с присъствието на двата специални символа, които спомагат за по-големи печалби. Те несъмнено наелектризират играта и правят всяко завъртане различно само по себе си. Уайлд 7-цата може да замести всички други символи, но пък звездата е дори по-добра. Това е най-ценният символ, а при попадането му на 5 места върху барабаните, носи най-високата награда – 200х пъти по вашия залог, като дори не е необходимо петте символа да са върху печеливша линия.

Самият факт за наличието на скатер отваря цял набор от нови начини за печалба. Дори да не успеете да вземете неуловимата златна звезда, 40 Mega Slot все още разполага с 40 печеливши линии, което означава, че винаги ще има за какво да играете.

Факт е, че 40 Mega Slot излъчва блясък. Той има елегантен и лъскав дизайн. Червеният фон със златни орнаменти допринася за чувството на изисканост, което пък от своя страна предразполага играчите и им носи перфектната обстановка за игра. Барабаните се вписват отлично във фона, идващи с ослепителна естетика.

Както вече споменахме, 40 Mega Slot е с ниска волатилност, което го прави чудесен за играчи, които предпочитат по-редовни печалби.

Характеристики и бонуси на слота

40 Mega Slot идва с минимален размер на залога от 0.40, при максимален от 10. Ставката може да бъде контролирана преди залог, а печалбите са както следва:

  • 5 х Бар символа на печеливша линия: 4х вашия залог;
  • 5 х Подкова символа на печеливша линия: 2х вашия залог;
  • 5 х Звънец символа на печеливша линия: 2х вашия залог;
  • 5 х Грозде, слива или череша символи на печеливша линия: 1х вашия залог.

За съжаление или не, слотът няма специални бонус рундове, но добавя някои специални символи, за да поддържа основната игра динамична и интересна:

  • Звездният скатер – тези малки златни звезди могат да се появят при всяко завъртане, а комбинация от 5 изплащат най-голямата печалба в играта – 200х по вашия залог;
  • Уайлд – този символ винаги е страхотен във всяка игра, а 40 Mega Slot не прави това изключение. Уайлдът 7-ца ще заеме мястото на всеки един от останалите символи, с цел да образува нови комбинации и по-високи печалби.

Заключение

40 Mega Slot ще ви накара да се почувствате като хайролер, преди дори да сте докоснали бутона за завъртане. Неговият бляскав дизайн е спиращ дъха, а миксът от червено, златно и жълто води несъмнено винаги до добри усещания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *