40 Burning Clover слот игра

Добре дошли в света на класическите слотове с 40 Burning Clover от EGT Digital!
40 Burning Clover ще ви предложи занимателна игра, която е отдала почит на традицията си с митичните плодови символи и ясен дизайн. Експертизата на EGT Digital се отразява във възможността за прогресивни джакпот печалби и нотка на носталгия.

Ревю на играта

40 Burning Clover слот ревю


40 Burning Clover е втората част от серията Burning Clover на EGT Digital. Слотът предлага визуално приятен дизайн с ярки цветове и плодови символи, които правят лесно следенето на действието. Графиката е бистра, с фокус върху класическата естетика. Придружаващият саундтрак е ненатрапчив, предоставяйки приятна игрова атмосфера, без да претоварва играчите с излишен шум или вълнение. В цялост, дизайнът и саундтракът създават уютно и познато игрово изживяване.

Характеристики и бонуси на слота


Специалните функции на 40 Burning Clover не са нещо иновативно, но все пак си струва да бъде обърнато внимание.

Уайлд символ: Символът на детелина служи като уайлд, който заменя всички символи, освен скатерите. Този уайлд се разширява, когато участва в печеливша комбинация, но се появява само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан.

Скатер символи: Представени са два скатер символа: Доларовият скатер, който е най-високоплащащият символ, и звездният скатер, който генерира печалби само на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан.

Функция Clover Chance Jackpot: Тази функция може да се активира случайно в края на основната или дори в свободната игра. Играчите получават печалбите си от играта, която е активирала Clover Chance Jackpot функцията, и влизат в самата нея. По време на този специален рунд, играчите избират от 15 сандъка, събирайки различни символи. 12 от тези сандъци съдържат перлени символи в различен цвят, за да кореспондират с нивото на Clover Chance Jackpot, което може да бъде достигнато. Останалите сандъци съдържат специални символи за повишаване на нивото.

Нива на Clover Chance Jackpot:

  • Grand Jackpot: присъжда се при 3 червени перли или 3 зелени перли и символ на зелена детелина;
  • Major Jackpot: присъжда се при 3 зелени перли или 3 сини перли и символ на синя детелина;
  • Minor Jackpot: присъжда се при 3 сини перли или 3 лилави перли и символ на лилава детелина;
  • Mini Jackpot: присъжда се при 3 лилави перли.

Всички тези джакпоти са прогресивни, но по време на Clover Chance функцията може да бъде спечелен само един от тях.

Функция за залагане: Играчите могат да залагат печалби, по-малки от 35 пъти залога. С натискане на “x2” и избор между червено или черно можете да удвоите своята печалба, ако изборът ви е верен, но губите сумата на залога, ако не е. Имате максимум 5 опита за залагане.

Заключение


40 Burning Clover предлага класическо слот изживяване със своите познати плодови символи и ясен дизайн. Въпреки че може да липсва блясъка на модерните слотове, неговата простота и носталгичен саундтрак осигуряват релаксиращо игрово изживяване. Функцията Clover Chance Jackpot добавя елемент на вълнение, а възможността за прогресивни джакпоти задържа играчите. Ако цените традиционните слотове, които предоставят възможност за съществени награди, дайте шанс на 40 Burning Clover.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *