27 Fruit Ways слот игра

Добре дошли в света на класическите слот игри с 27 Fruit Ways, слот от EGT Digital. Този 3×3 слот пресъздава времето, когато на мода бяха символите, които днес познаваме като емблематични. Предлагайки на играчите възможността да въртят барабаните и да отключват вълнуващи функции, сред които един от четирите прогресивни джакпоти и случайни Mystery Win награди, слотът на EGT се превръща в нещо, което си заслужава опита.

Ревю на играта

27 Fruit Ways слот ревю


В 27 Fruit Ways играта се играе на мрежа с размери 3×3, без фиксирани линии за залагане. За да постигнете печалба, всичко, което ви е нужно, са три съвпадащи символа на барабаните. Търсете уайлд символ, изобразен като двойна 7-ца, който може да замести всеки символ, образувайки щастливи за вас печеливши комбинации.

Характеристики и бонуси на слота


Слотът, макар и класически, разполага с някои добре познати допълнителни бонус функции.

Функция Mystery Win: Получаването на три символа Mystery (изобразени като символ на бомба) на барабаните задейства функцията Mystery Win, която може да ви донесе от 100 до максимум 2000 пъти от вашия общ залог.

Функция Clover Chance Jackpot: Тази функция може да се активира на случаен принцип след всяко завъртане, като предлага на играчите възможността да спечелят един от четирите прогресивни джакпота: Мини, Малък, Голям и Огромен джакпот. Ето как работи:
По време на функцията Джакпот, на играчите се предлагат 15 сандъка, всеки съдържащ различни символи. Дванадесет от тези сандъка съдържат символи на перли в различни цветове, които съответстват на различни нива на джакпотите. Останалите сандъци съдържат специални символи за покачване на ниво с детелини. За да напреднете към следващото ниво на джакпота, трябва да съберете тези символи на детелини, заедно с всички три съвпадащи символи на перли:

  • Мини Джакпот: Присъжда се, ако съберете 3 лилави перли;
  • Малък Джакпот: Присъжда се, ако получите 3 сини перли ИЛИ 3 лилави перли и лилава детелина;
  • Голям Джакпот:Присъжда се, ако съберете 3 зелени перли ИЛИ 3 сини перли и синя детелина;
  • Огромен Джакпот: Присъжда се, ако съберете 3 червени перли ИЛИ 3 зелени перли и зелена детелина.

Функция „Залагане“: Ако сте спечелили нещо, но то ви се струва малко и искате да използвате шанса си да увеличите тази печалба, може да влезете в рунда за залагане, като натиснете бутона x2. В този рунд се появява картата с лице надолу в центъра на екрана. Можете да изберете цвета на картата, какъвто предполагате, че тя ще бъде – червен или черен. Верните прогнози удвояват печалбата ви и можете да продължите това до максимум 5 пъти. Рундът приключва, ако решите да изтеглите парите, направите грешна прогноза или изчерпате опитите си.

Заключение


27 Fruit Ways излъчва класическа нотка на слот с грид 3×3, украсен с познати за слот игри символи – череши, лимони, портокали, дини, сливи, звънче и 7-ца. Фонът е в семпъл лилав цвят, а интерфейсът запазва минималистичен дизайн, който да позволява на играчите да се фокусират напълно върху играта. Въпреки че това може да не впечатли всеки, има несъмнен шарм в простотата на този слот, което го прави подходящ избор за тези, които ценят класическите слотове. Допълнителните функции, в лицето на Mystery Win и Clover Chance Jackpot, добавят още една щипка вълнение към играта, като предоставят възможност за значителни награди.

Дата на публикуване: 16/11/2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *