27 Eternal Hot слот игра

Придържайте се към класиката със слота 27 Eternal Hot, игра с 27 печеливши линии, 96.37% RTP и ниска волатилност. Завъртете обсипаните с wild символи барабани, вземете участие в бонус функцията Mystery Wheel, безплатните завъртания или функцията за залагане и шанс да спечелите четири вълнуващи джакпот награди.

Ревю на играта

27 Eternal Hot слот ревю


Плодовата слот игра 27 Eternal Hot с 5×3 размерност е разработена и задвижвана от Amusnet Interactive. Играта идва с типични звуци на слот машина, които ви предлагат по-автентично изживяване.

С изплащане до 10,000 монети, wild символът е символът с най-висока цена. Следващите по стойност са 7-цата и камбаната. Крушата и гроздето заемат средния слой, докато символите с по-ниска стойност включват динята, сливата, портокала, лимона и черешите.

Започнете със слота 27 Eternal Hot, като зададете вашия залог в диапазона между 10 и 200 монети. Това ще се разпредели върху 27-те фиксирани печеливши линии в 3×3 решетката. Всички печеливши линии започват от най-левия барабан и вървят надясно.

По-долу сме включили символните награди на слот машината 27 Eternal Hot, базирани на максимален залог. Имайте предвид, че въпреки че някои от символите са групирани, ще трябва да съберете три еднакви, за да получите награда.

  • уайлд символ, три на печеливша линия: 10000
  • 7 / камбана: три на печеливша линия: 6000
  • круша / грозде: три на печеливша линия: 2000
  • диня / слива: три на печеливша линия: 800
  • портокал / лимон / череши: три на печеливша линия – 400

Характеристики и бонуси на слота

Първата функция на онлайн слота 27 Eternal Hot е wild символът, който завършва или подобрява печелившите комбинации, като замества всички видове символи в играта.

В случай, че попаднете на три mystery wheel скатера по барабаните, вие ще се радвате на задействан бонус Mystery Wheel. Колелото е разделено на осем секции, четири от които предоставят множител между 30x и 100x, а четири предоставят безплатни завъртания. Завъртете колелото, за да видите коя от функциите на слот машината 27 Eternal Hot сте спечелили. Попадането на секция с безплатни завъртания ще ви възнагради с 10, 15 или 20 безплатни завъртания. Ще играете този рунд със същите функции, които имате в основната игра.

Всяка печалба, която постигнете на слота 27 Eternal Hot, по-малка от определена сума, ви дава възможност да увеличите печалбата си с „Gamble“ игралния режим. Познайте дали картата с лицето надолу е червена или черна, за да удвоите наградата си. Помнете, че ще загубите всичко, ако предположите неправилно.

Освен това има играта Jackpot Cards, която е функция с четири нива (1. Спатии; 2. Каро; 3. Купа; 4. Пика). Първото ниво предлага най-ниската стойност на джакпота, докато четвъртото предлага най-високата. Изберете от 12-те карти с лицето надолу и намерете три съвпадащи символа на боя, за да получите съответния джакпот.

Заключение


Ако обичате игри с плодова тематика, ще харесате онлайн слота 27 Eternal Hot. Това допълнение към каталога на Amusnet Interactive предлага 27 фиксирани печеливши линии, ниска волатилност и 96.37% RTP. След това разполагате с функция за залагане, бонуса Mystery Wheel, безплатни завъртания и шанс да спечелите четири джакпот награди.

Дата на публикуване: 01/06/2024

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *