Wizard Blizzard слот игра CT Interactive

Home » Wizard Blizzard слот игра CT Interactive

Онлайн казино слотовете на магическа тематика привличат авантюристично настроени играчи, а разработката на CT Interactive, която ще разгледаме днес, е една от най-новите игри, присъединяващи се под шапката на заглавията, където вещиците и книгите със заклинания царуват.

Ревю на играта

Говорейки за барабаните, тази игра разполага с 5, както и 3 реда, на които се позиционират 30-те печеливши линии, задвижвани отляво надясно. Подобно на голяма част от останалите разработки на CT Interactive, Wizard Blizzards е реалистично и детайлно представен слот, а освен това, отлично оптимизиран за мобилни устройства, ако все пак предпочитате да играете на тях, вместо на лаптоп или компютър.

Необичайното заглавие на слота може би се появява в резултат от снежната гора, която може да се забележи зад барабаните, а от своя страна магьосникът (Wizard) е съществена част от процеса на задействане на една от основните функции на играта, в която играчите ще могат да зърнат цели барабани от подредени символи. Wizard Blizzard разполага и с уайлд символ, изобразен като черна котка, която има функцията да замени всички останали символи, в случай на необходимост, а комбинация от скатер символи могат да ви донесат магическите 75 безплатни завъртания.

Що се отнася до възможностите за залог, играчите могат да избират изцяло според своето желание броят на линиите, на които ще заложат – 5, 10, 15, 20, 25 или всичките 30 линии. Минималната ставка е 0.01 на линия. В основната игра на този слот ще са необходими поне 3 символа от тип на съседни барабани отляво надясно, през активна линия, за да бъдете възнаградени с печалба.

Цветните картови символи, изглеждащи по магически начин, могат да бъдат подредени така, че да създадат комбинации с по-ниска стойност, като например 10х, 20х или 100х по залога ви на линия, в зависимост от това колко барабана ще разполагат с въпросните символи – 3, 4 или 5. Мистериозната висулка, кристалната топка, книгата със заклинания и бухалът, съответно носят награди от по 20х, 35х или 150х по вашия залог, докато комбинация от вещици носят 40х, 100х или голямата награда от 1000х.

Характеристики и бонуси на слота

Започвайки от специални функции на Wizard Blizzard, е редно да стартираме със специалните символи. Черната котка със залепеното на челото бижу е уайлд символът тук, който може да се появи само на барабани от 2 до 5, но когато това се случи, символът може да замени всички останали, с изключение на скатера, което от своя страна да доведе до завършване на печеливша комбинация. Също така може да се стигне и до разширяване на печалбите на допълнителни барабани, което със себе си носи по-високи награди.

Печалби при наличието на скатер символи се формират при поне 3 скатер символа с логото на играта, а наградата, която носят е равна на 300 пъти по залога, както и възможност за стартиране на най-интересната и желана бонус функция, а именно безплатните завъртания.

3 скатера са напълно достатъчни да задействат бонус функцията с 15 безплатни завъртания. Ако пък успеете да получите повече от 3, то за всеки допълнителен скатер получавате 5 допълнителни безплатни завъртания, при максимум 15 скатера на всички позиции по барабаните. В такъв случай наградата започва от 300 пъти по залога ви на линия, но това е само началото, тъй като получавате и 75 безплатни завъртания.

Освен безплатните завъртания, още една, добре позната функция, може да бъде открита тук – Gamble. В случай, че се чувствате късметлия, може да се възползвате от потенциалното умножаване на печалбите, които са на стойност по-малка от 10 пъти от общия залог. Играта е проста и се състои от познаването на цвета или боята на дадена карта.

Заключение

Wizard Blizzard е изключително интересна игра, която е известна със своята добра графика, добра оптимизация, напълно достъпна за игра през всякакви устройства, според нуждите на потребителя. За още по-голяма радост, слотът включва една от най-желаните допълнителни функции – безплатни завъртания, както и добре познатите символи на скатер и уайлд.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.