Турнир Първа Лига с общ награден фонд 100 000 лв

Home » Турнир Първа Лига с общ награден фонд 100 000 лв

В онлайн платформата на Winbet продължават да радват своите играчи, след като пуснаха промо турнира Първа Лига, който ще се проведе от 10.02.2023 година и ще приключи на 31.05.2023 година. За да участвате в този турнир, е необходимо да залагате на мачове от най-високата дивизия на българското футболно първенство „Първа Лига“. Нека научим още за този турнир.

Как се играе в Турнир Първа Лига на Winbet?

За да играете в турнира, трябва да залагате в секции „Спорт“ или „На живо“ на включени мачове от българската „Първа Лига“ по футбол. Към този турнир се отнасят уредените квалифициращи залози, които са направени по време на промоционалния период. Тук няма лимит на сумата, която може да заложите, нито ограничение на коефициента. Няма и ограничение за броя поставени залози.

Играчът може да участва с единични залози, множествени залози и системи. Ако залагате с бонус средства, то тогава няма да се класирате за получаване на точки и участие в турнира. Залозите на футболни срещи с 0% марж също не се класират за изпълнение на условията на промо турнира.

Печелене на точки от Турнир Първа Лига на Уинбет

С поставянето на залози на мачове от „Първа Лига“ печелите точки, които пък ще бъдат закръгляни, като се използва специална формула, а именно брой точки = нетна печалба х коефициент, нетна печалба = обща печалба – сума на залога, коефициент = на общата печалба / сумата на залога. Това може да звучи малко объркващо, но ето и нагледен пример за формулата:

Залог 100 лева. Обща печалба 250 лева. Коефициент 2.50. Нетна печалба 150 лв. или за по-кратко казано 150 х (250/100) = 375 точки. Толкова например може да изкарате от един залог и те ще отидат в класирането. За всеки кръг ще се извежда класиране с броя точки на всеки участник.

Колкото повече точки имате, толкова по-висока ще бъде паричната награда в класирането. За първото класиране най-ниската парична награда е 50 лв. ако се класирате на място номер 100, а ако завършите първи ще вземете 5000 лева. За следващото класиране, ако завършите на 10-та позиция ще грабнете 500 лева, а при положение че стигнете до първо място – 7500 лева.

Заключителни думи

Право да играят хазарт имат само пълнолетните лица, които са навършили 18 години. Хазартът не е просто забавление и крие реални рискове от възникване на хазартна зависимост. Бъдете разумни и отговорни играчи, ако не искате да попаднете в лапите на хазарта и да загубите много пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *