Winbet Match Plus Промоция

Winbet Macth Plus е част от лоялната програма Winbet Plus, в която клиентите трупат точки, които могат да заменят за бонуси и предметни награди в магазина. Match Plus важи за секция „Спорт“ в сайта на Уинбет и може да ви донесе солидни награди. Това е турнир с футболни прогнози за различни шампионати, като общият фонд под формата на бонуси и точки е 5000 лева.

Как да играя в турнира Winbet Match Plus?

Има няколко лесни стъпки, които трябва да следвате, за да вземете участие в турнира с футболни прогнози Match Plus на Winbet. Общо взето, е необходимо да залагате на отбрани мачове, които се намират в спортната секция, за да може да печелите точки за лоялната програма, а след това да си ги обмените в бонуси. За да сме още по-ясни, нека видим стъпките за участие в този турнир:

  • Отворете раздела Match Plus в лоялната програма;
  • Открийте отбраните мачове от онлайн букмейкъра;
  • Поставете залози за краен изход или точен резултат;
  • Познат краен изход носи 5 точки на играча;
  • Познат точен резултат носи 10 точки в лоялната програма;

Имайте предвид, че турнирът важи до 3 август 2023 година, така че не чакайте последния момент да се включите в него. За да се включите в играта влезте в лоялната програма Winbet Plus и от менюто кликнете на „Match Plus”, за да ви се заредят събитията избрани от хазартния оператор.

Какви награди мога да получа от Match Plus?

До този момент стана ясно, че турнирът Match Plus е част от лоялната програма Winbet Plus, в която трупате точки на база ежедневните ви залози. Вие можете да вземете различни награди, в зависимост от това, с колко точки разполагате. Колкото повече играете, толкова по-голям брой точки ще получите. Тези точки могат да се заменят в Уинбет магазина за следните награди:

Всеки потребител може да следи прогреса на точките си в лоялната програма. Match Plus раздава общо 5000 лева под формата на точки и бонуси, така че със сигурност има защо да участвате. Това е поредната добра промоция на Уинбет, която ще намерите, след като влезете във вашия акаунт.

Обобщителни думи

Промоцията Match Plus е наистина чудесна и прави чест на оператора, че я поставил в сайта си. Не е нужно да правите отделна регистрация, за да участвате, стига да имате сметка в сайта на Уинбет. Надяваме се, че този турнир ще ви донесе големи награди и ви пожелаваме много късмет и успехи.

Дата на публикуване: 17/07/2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *