EGT DIGITAL слот турнир от Winbet

Всеки регистриран клиент на Winbet.bg има възможността да участва във вълнуващ слот турнир, който включва всички игри на EGT Digital. Турнирът предоставя привлекателен общ награден фонд от 50 000 лв.

За да участват, клиентите трябва да залагат с реални средства. Залозите, поставени чрез бонус баланс в резултат на друга активна бонус оферта, не се признават за квалифициращи.

Система за точки

Точките в турнира се изчисляват по следната формула: залози на обща стойност от 10 лв. равняват на 1 точка в съответното класиране. Например, залози на обща стойност от 100 лв. ще бъдат равни на 10 точки.

Класирания и награди

Участниците ще събират точки в дневни и общи класирания за целия промоционален период, който е от 26.06.2023 г., 00:00 ч. до 02.07.2023 г., 23:59 ч. Наградите от общото класиране ще бъдат добавени към свободния баланс на клиентите след края на промоционалния период.

Първите 10 места получават награди вариращи от 200 лв. до 2 500 лв., следвани от допълнителни награди за места от 11 до 500. Всеки клиент, класирал се в класирането, ще получи наградата в профила си до 12 часа след края на съответното дневно или генерално класиране. За дневните класирания клиентите на Уинбет получават безплатни врътки на база тяхното класиране.

В случай на равен брой точки, наградата за конкретната позиция ще се раздели на равни части между клиентите.

Права на организатора

Организаторът на турнира, Winbet.bg, си запазва правото да променя правилата и срока на промоцията по всяко време. Организаторът не носи отговорност за неизползвани и изтекли бонус оферти, както и за неизпълнение на условията за използване на бонус залог в определен срок.

Освен това, организаторът си запазва правото да приспадне всеки положителен баланс от игралната сметка на участващ клиент, който е получен в резултат на недобросъвестни действия, както и размера на претърпените загуби. Организаторът Уинбет също така може да забрани или ограничи предоставянето на тази бонус оферта за определен участник или група участници по свое усмотрение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сезам казино бас бонус