Уникален БОНУС 20/20 в Winbet

Home » Уникален БОНУС 20/20 в Winbet

По случай Европейското първенство по футбол Winbet пускат уникален бонус, който ще продължи през цялото време на футболният форум.

Всеки единичен залог в секция на ЖИВО на стойност 20 лв или повече на среща от Евро 2020 ще ви донесе 20 лв безплатен залог за игра на живо за следваща среща от първенството на Стария континент.

Към промоцията се отнасят залози, поставени в секция На Живо на всички срещи от Евро 2020 с изключение на финалната. За квалифициращи се зачитат залози, поставени на минимален коефициент 1.30.

Ако имате квалифициращ залог за среща, която се играе от 19:00 ч., то до 1 час след нейния край ще получите безплатен залог на стойност 20 лева и ще може да го поставите на следващата среща от 22:00 ч.. В случай, че в същия ден има две срещи с един и същ начален час, полученият безплатен залог ще може да бъде използван за една от двете срещи по преценка на клиента.

За да използвате безплатния залог е необходимо да заложите цялата му стойност в един залог. В случай, че се опитвате да поставите залог с различна сума от стойността на получения безплатен залог, то тя ще бъде взета от свободния/изтегляемия Ви баланс, ако разполагате с такъв, като минималният коефициент, на който трябва да бъде заложен бонуса е 1.01.

Ако залогът Ви, поставен чрез безплатен залог е печеливш, само нетната ( чиста печалба, без стойността на безплатния залог) ще бъде добавена в свободния/изтегляемия Ви баланс и няма да има ограничения за използването ѝ.

   Поставяте безплатен залог от 20 лева на селекция с коефициент 5.00 и печелите 100 лв.    В изтегляемия Ви баланс ще получите сумата от 80 лева, тъй като стойността на безплатния залог ще бъде приспадната от печалбата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *