Winbet Бонус Парк промоция

С голяма радост ви съобщаваме, че WINBET отново е тук, за да усмихне и развесели своите клиенти с ежедневни бонус предложения! Подготвени са ви изненади, които може би ще преобразят вашите игрови преживявания и ще ви дадат по-голяма степен на удоволствие.

Когато влезете в профила си на winbet.bg, вие ще имате привилегията да печелите бонуси и различни видове предметни награди всеки ден, просто като завъртите колелото в новия “Бонус Парк” на WINBET!

Ежедневно през промоционалния период, след влизане в игралния си профил, всички регистрирани клиенти ще имат възможност да завъртят бонус колелото веднъж през 24 часа. Възможността за завъртане на колелото започва в 00:30 ч. на текущия ден и завършва в 00:30 ч. на следващия ден.

След завъртане на бонус колелото на WINBET, всеки клиент ще получи три предложения, от които може да избере само едно за използване. За активиране на избраната оферта, клиентът трябва да посети меню “Моите оферти” в своя профил.

Бонусите, които можете да спечелите, включват:

Кеш бонус (с или без депозит)
Безплатен залог (FreeBet) за секциите Live Казино или Спорт (с или без депозит)
Безплатни игри (Free Spins) (с или без депозит)
Специален подарък-изненада от футболната легенда Христо Стоичков
Ако някой клиент реши да избере подаръка от Христо Стоичков, трябва да се свърже с отдел Връзка с клиенти на WINBET, за да получи съдействие и информация за това как да вземе своя подарък.

С WINBET “Бонус Парк”, всеки ден е нова възможност да спечелите невероятни награди. Играйте, спечелете и се забавлявайте с WINBET – вашето място за безкрайни игри и емоции!

Дата на публикуване: 16/06/2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *