Water Dice слот игра

Някои дни искате да се потопите в забавление, а други може просто да искате да се развлечете и разсеяте. С игри като Water Dice от Amusnet, имате възможността да убиете два заека с един куршум.

Ревю на играта

Water Dice слот ревю


Water Dice е видео слот с 5 барабана, 3 реда и 20 фиксирани печеливши линии, задвижван от Amusnet. Печелившите комбинации се изплащат отляво надясно по 20-те фиксирани печеливши линии.

Играта може да се играе със залози от €20 на завъртане до €100 на завъртане на всяко настолно или мобилно устройство. Тя също така разполага с функция за автоматично пускане, която позволява да се възползвате от между 10 и 100 автоматични завъртания. Алтернативно, можете да го настроите на безкрайност и да спрете завъртанията по всяко време. Функцията за автоматично пускане не е достъпна за играчи от Обединеното кралство.

Видео слотът е със средна волатилност и процент на възвръщаемост за играча (RTP) от 96.62%. Докато играете, можете да задействате изплащания до 4000 пъти вашия залог. Има джакпот бонус игра, при която можете да спечелите 1 от 4 прогресивни джакпота.

Основните символи в този слот са заменени от зарове. Тук може да се насладите на водна тематика, докато вървите по пътя си към големи печалби. Играта ви отвежда в суха африканска област с остарели жилища, придавайки автентичен вид и усещане. Подгответе се за красиви символи и анимации с този уникално проектиран слот на Amusnet.

Символите във видео слота са съставени от различни зарове, а амбиентният саундтрак създава настроение. Нискостойностните символи включват зарове в различни цветове. Има розови, тюркоазени, червени, зелени и сини зарове. След това има тъмносини и дървени зарове, както и други, по-специални зарове, с по-висока стойност. Специалните символи включват водната кана (wild) и кладенецът (скатер символ).

Характеристики и бонуси на слота

Има няколко вълнуващи функции, на които можете да се радвате, със специални символи и красиви анимации, които правят играта още по-завладяваща.

Уайлд символът (водната кана) замества всички други символи, с изключение на скатер символа. Този вид символ може да се появи само на барабани 2, 3, 4 и 5.

Функция респин. Ако попаднете на 5 или повече скатер символа (кладенци) на барабаните, задействате бонуса за respins. По време на тази функция всички скатер символи ще се превърнат във водни зарове. Всеки символ на воден зар показва сума, която може да бъде спечелена.

Символите на водни зарове ще се заключат на място и ще получите 3 допълнителни завъртания. Ако попаднат повече символи на водни зарове на барабаните, получавате още 3 бонус завъртания. По време на тази функция, можете да намерите само символи на водни зарове на барабаните.

Шанс за допълнителни скатери. По време на основната игра можете да получите допълнителен шанс да влезете в режима Water Dice Respins. Това може да се случи, ако има 1 до 4 скатер символа на барабаните. Символите ще се заключат на място и ще получите завъртане, за да видите дали ще се появят още скатери и ще задействат respins.

Джакпот карти. Още един голям плюс на Water Dice е, че имате шанс да задействате един от четирите прогресивни джакпота. Има спатия, каро, купа и спатия джакпот наградни фондове. Последният е най-големият джакпот, а този със спатията съответно е най-малко плащащият джакпот.

Джакпот играта се задейства на случаен принцип и ще покаже екран, където трябва да изберете карти от 12 с лицето надолу. За да активирате който и да е от джакпотите, трябва да попаднете на 3 съвпадащи символа на боя.

Заключение

Това заглавие на Amusnet е нещо уникално и свежо. С анимациите на течаща вода, то бързо става любимо на играчите. Също така е полезно, че играта е достъпна за игра на всяко настолно или мобилно устройство.

Няма много промени за мобилните потребители, освен лекото адаптиране на оформлението, за да бъде по-удобно за мобилни устройства. Освен това, получавате същите забавни функции, развлекателни анимации и големи шансове за печалба.

Дата на публикуване: 09/06/2024

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *