VIP HIT WIN и през април

Промоцията VIP HIT WIN продължава и през месец април, като този път ще участват залози поставени само на игрите на EGT Digital. Тази оферта стана много популярна сред играчите, които спечелиха немалки суми от нея. В следващите редове на тази статия ще ви припомним правилата на промоцията, така че да можете да се възползвате от нея. А сега нека минем по същество.

Правила на VIP HIT WIN април

В промоцията участват само игрите на EGT Digital. Вие трябва да поставяте залози с реални средства, които не са по-ниски от 3 лв. на завъртане. Играта ще се провежда всяка сряда от месец април в часовия диапазон 16:00 ч. – 18:00 ч., а общия награден фонд възлиза на 400 000 лева.

Всяка сряда от април ще се раздават награди на обща стойност 100 000 лева, които ще бъдат разпределени по следния начин:

Брой награди         Награди

  • 1                            10000 лева..
  • 4                            5 000 лв.
  • 10                          2 000 лв.
  • 15                          1 000 лв.
  • 30                             500 лв.
  • 60                             200 лв.
  • 80                             100 лв.

Кеш сумите не са обвързани с разиграване, така че можете да си ги изтеглите от вашата сметка. След като спечелите кеш сума, тя автоматично ще отиде в баланса по сметката ви. Ако имате някакви въпроси, можете да се обърнете към съпорта, за да получите отговор.

VIP HIT WIN е една от най-търсените промоции в Winbet и това не е никак случайно на база големите печалби, до които може да стигнете. Вие може да наблюдавате класирането, за да видите дали попадате в него. За това, разбира се, е нужна и малка доза късмет.

Обобщителни думи

А сега идва ред да завършим нашата статия, която посветихме на VIP HIT WIN през април. Пожелаваме на играчите много успехи и дано успеят да стигнат до големите печалби. Играйте отговорно и само за забавление, за да почувствате истинската тръпка от казино игрите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *