Tropical Beauties слот игра

Tropical Beauties, разработена от EGT Digital, посреща играчите с поредната своя тропическа тематика, придружавана от наличието на две очарователни дами, които играят ролята на силни символи. Тази слот игра разполага с различни примамливи функции, включително безплатни завъртания, респинове, двойни символи, функция за рискуване и възможността да спечелите едно от четирите прогресивни нива от Кловър Ченс Джакпот на EGT. С тези функции играчите могат да се насладят на еднакво вълнуващо и релаксиращо преживяване, което е идеално допълнено от атмосферата наоколо.

Ревю на играта

Tropical Beauties слот ревю

Tropical Beauties предлага решетка 5×4, с 40 фиксирани линии, предоставяйки множество възможности за създаване на печеливши комбинации благодарение на различните символи на играта. Символите варират от ниски до високи, включително стандартните символи от 10 до А и очарователна група дамски герои, облечени в зелено, лилаво, жълто, оранжево и синьо. Това, което отличава тези дами, е тяхната способност да се появяват като двоен символ, считайки се за два еднакви символа, когато попаднат върху барабана. Освен това играта разполага със скатер символ, който не само може да задейства безплатни завъртания, но също така може да се появи като двоен символ. Има също така и уайлд символ, който може да замести всички символи, освен скатера. Когато замества печеливша комбинация със символите на дамите, уайлдът също се брои като двоен символ.

Характеристики и бонуси на слота

Безплатни завъртания: За да активирате функцията с безплатни завъртания, трябва да заловите 5 или повече скатер символа някъде на екрана. Броят на завъртанията, които получавате, зависи от броя на скатер символите: 5 скатер символа ви дават 12 безплатни завъртания, докато 6, 7, 8, 9 или 10 скатер символа предоставят 20, 40, 60, 80 или съответно 100 безплатни завъртания. Двойните скатер символи се броят като два скатер символа, и тези безплатни завъртания могат да бъдат реактивирани по същия начин като първоначалното задействане.

Респин: Функцията за респин се задейства, когато 1-вият барабан е напълно запълнен от символи с дами, независимо дали са единични или двойни. По време на тази функция, символите на 1-вия барабан, всички съответстващи символи и уайлд символи се задържат на място, докато останалите позиции на екрана получават безплатен респин. Тази функция може да бъде реактивирана, ако кацне нов съответстващ символ, който също се задържа на място по време на респина.

Гамбъл: След като постигнете печалба, равна на или по-малка от 35 пъти вашия залог, имате възможност да рискувате печалбата си, с шанс да я удвоите. В тази функция играчите трябва да познаят дали обърнатата с лице надолу карта е червена или черна. Верните отговори удвояват печалбата, но има максимум от 5 опита за залагане. Неправилните отговори водят до загуба на залога.

Кловър Ченс Джакпот: Най-голямата награда в Tropical Beauties може да се постигне чрез един от четирите прогресивни нива на джакпот. Функцията може да бъде задействана произволно и когато това се случи, играчите избират от 15 сандъка, като се надяват да разкрият или 3 съответстващи символи на перли, или 3 перли заедно със съответстващият символ на детелина, за да спечелят следващото ниво. Цветовете на символите (червен, зелен, син, лилав) съответстват на нивата на джакпотите (Огромен, Голям, Малък, Мини). След като е спечелено ниво, функцията приключва.

Заключение

Tropical Beauties внася свежо преживяване в слотовата линия на EGT със своя тропически тематичен дизайн. Уникалните двойни символи, безплатните завъртания, респиновете и функцията за рискуване предоставят множество възможности за вълнуващи печалби. Четирите прогресивни нива на джакпот добавят допълнителен слой на вълнение у играчите. С завладяваща визия и подходящ саундтрак, Tropical Beauties комбинира стил и съдържание, предлагайки незабравимо игрово приключение.

Дата на публикуване: 03/11/2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *