The Catfather II слот игра

Home » The Catfather II слот игра

Една от по-старите слот игри на разработчиците от Pragmatic Play е втората версия на играта The Carfather, а именно The Catfather II.
Слотът е продължение на оригинала и се върти около котки, попаднали в гангстерска комична обстановка. Котешката банда се завръща и във втората версия, където домашните любимци и техните помощници носят още допълнителни награди.

Ревю на играта


Добре дошли в котешкото семейство! Стойте близо до членовете му и им помогнете да спечелят войната срещу мишия клан, за да спечелите най-голямото съкровище в града.

Сега сериозно. Размерността на слота е 3х5 барабана. Снабден с ниска волатилност и 30 печеливши линии, RTP показателят е оценен на 96.07% и разполага с две изключително печеливши функции. Най-ниската ставка, която е нужна, за да започнете игра е 0.30 евро, а най-високата възможна – 150 евро. Слотът дава допълнителна възможност да модифицирате залозите преди да започнете същинската игра.

Ръководителят на котешката банда събира 11 от най-верните си котки и ги превръща в по-нископлащащи и по-високоплащащи символи. Може да разберете колко ценена е дадена котка според броя на лапите, които тя е спечелила. Catfather е големият шеф, така че той има пет лапи, докато синеоката котка с лилава шапка има само две лапи и намира място в дъното на пирамидата:
Catfather – носи печалба от 16.66х за 5 такива символа на линия;
⦁ Опасно изглеждащата котка с четири лапи носи печалба от 8.33х за 5 такива символа на линия;
⦁ Рап котката със слънчеви очила и златна огърлица – 5 пъти по залога ви за 5 символа;
⦁ Синеоката котка с лилава шапка и две лапи – 3.3х по залога ви за 5 символа;
⦁ Мишката, вързана с въже – 2.5х залога за 5 символа;
⦁ Искрящата карта с Асо – 1.66х по залога ви за 5;
⦁ Искрящата карта K – 1.5х по залога за 5;
⦁ Искрящата карта Q – 1.33х по залога за 5;
⦁ Искрящата карта J – 1.16х по залога за 5.

Уайлд символът представлява обикновена кутия с две котки, на пръв поглед изглеждащи подозрително. Когато този символ попадне върху мрежата, едната котка изскача на екрана и разкъсва нещо, приличащо на зелен тапет, от който отдолу се подава думата WILD.

Символът на кутия с котки (Box of Cats) може да замени всички останали, с изключение на бонус символа и носи множител от 166.666 пъти по вашия залог за 5 такива знака на печеливша линия.

Бонус символът носи 15 пъти по вашия залог за 5 такива на печеливша линия и може да бъде задействан в кръга с безплатни завъртания. Лесно ще разпознаете този символ, тъй като прилича на златно куфарче, пълно с безплатни завъртания.

Характеристики и бонуси на слота


С две думи може да се каже, че функциите в този слот са доста увлекателни.

Функцията със случайно подредените уайлдове може да се появи при всяко завъртане. Разширените уайлдове могат да попаднат на всеки барабан, във всякаква комбинация от барабани, което означава, че разполагате с големи шансове да видите черната котка, търкаляща се по зелен тапет.

Функцията с безплатни завъртания е не по-малко атрактивна. За да бъдат активирани, то трябва да получите три или повече бонус символа. Тогава бивате възнаградени с 10 безплатни завъртания, независимо от това колко бонус символа сте получили. Броят на бонус символите влияе единствено върху крайната печалба, като при четири бонус символа играта ще ви донесе множител 5х, а за три – множителят ще бъде 1х.

Заключение


Графичната част на играта е нелоша. Случката се разиграва в офиса на Catfather, който е украсен с кървавочервени тапети. Барабаните имат елегантна, тънка, златиста рамка, която блести. Приятната музика на фон допълнително допринася за добрата атмосфера по време на игра, а всеки път, когато получите печеливша комбинация, символите придобиват блясък, подобно на скъпоценни диаманти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *