Спортна борса

В днешни дни онлайн букмейкърите набират голяма инерция, и в повечето случаи, са предпочитани от играчите, вместо наземните пунктове. Причините са най-различни, а именно по-голям брой спортни събития за залози, разнообразни бонуси, бързи начини за депозит и теглене и други. Напоследък обаче си личи голям интерес към операторите предлагащи спортна борса. Ако сте от хората, които не знаят какво е това, то тогава прочетете следващите редове на тази статия.

Какво е спортна борса при онлайн букмейкърите?

Спортната борса е нововъведение, при което залагате на спорт, но срещу други играчи. Вие поставяте залог „ЗА“ или „ПРОТИВ“ развоя в дадена спортна среща. И, за да сме още по-изчерпателни ще Ви дадем един бърз и лесен пример. Ако играят Реал Мадрид и Валенсия, имате на разположение три знака: 1 за победа на домакин, 2 за победа на гост и 3 за знак Х. В този случай можете да заложите „ЗА“ знака да се сбъдне или „ПРОТИВ“. След като го направите, е нужно да изчакате залога да бъде посрещнат от друг играч, който ще предвиди обратен развой.

Ако заложите „ЗА“ победа на Реал, а опонента Ви заложи „ПРОТИВ“, то той ще спечели в случай на равенство или победа на Валенсия. Това е най-лесният начин да Ви обясним какво имаме предвид. Разбира се, Вие също можете да посрещнете някой от направените залози от страна на другите залагащи. В тези случаи може да хванете наистина добри коефициенти. Още по-хубаво е, че вашата спортна борса, може да Ви даде шанс сами да определите коефициента за даден мач.

На какви спортове можем да залагаме в спортна борса?

Това зависи най-вече от сайта, в който залагате. Най-често се предлагат футбол, баскетбол, волейбол, хокей на лед и тенис на корт, но към тях могат да бъдат прибавени още дисциплини. Имайте предвид, че не всички букмейкъри ще Ви предложат борса за залози, а това са само определени оператори искащи да разнообразят услугите в портфолиото си. Ето защо, е необходимо да прегледате различните предложения и чак тогава да стартирате залозите.

Кои сайтове за залози предлагат спортна борса?

Предлагаме Ви списък с онлайн букмейкъри, които предлагат спортни борси за залози. Имайте предвид, че всеки един от тях има своите правила и условия, с които трябва да се запознаете, преди да стартирате играта. Някои оператори удържат между 1% и 3% комисионна от печалбата Ви в борсите. Ето и кои са хазартните оператори предоставящи такъв тип услуга:

  • Betfair
  • 1xBet
  • Betdaq
  • Matchbook
  • Smarkets
  • … и други!

А сега нека Ви пожелаем успех в борсите за залагания, и се надяваме, че тази статия е успяла да привлече вниманието Ви. Играйте разумно и за удоволствие, без да прекалявате със залозите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *