Слот игра Gold Rush

Home » Слот игра Gold Rush

“Момчета, ето го и новият член на нашия отбор!” изрича белобрадият миньор, докато върви към вас. След като се доближи, той казва, че има проблем, а той именно е слот игра, която блокира тунела. Моли ви да му помогнете с преодоляването на пречката, а всичко останало е във вашите ръце.

Ревю на играта


След леко странния увод е ред и на по-конкретно описание на тази игра.
Gold Rush е слот с размерности 5х3 и 25 печеливши линии. Играта е силно волатилна, с фиксирана стойност на RTP – 96.5%. В мината може да влезете със залози в диапазона 0.25-125 евро. Слотът е с максимален потенциал от 161 пъти по вашия залог.

Играта се провежда в минна шахта. Зад дървените рамки с макари изглежда има тунел, който може да ви отведе още по-дълбоко под земята. Отваряйки за пръв път играта ще видите брадви и ще чуете магарешко цвилене. Музиката се засилва и става по-радостна, след като натиснете бутона за завъртане “Spin”.

Както във всеки друг слот, то и тук могат да бъдат намерени както по-силни символи, така и по-слаби такива:
⦁ Белобрадият старец носи множител от 20х по вашия залог за 5 такива символа на печеливша линия;
⦁ Пълната със злато количка носи множител от 16х по вашия залог за 5 такива символа на печеливша линия;
⦁ Магарето носи 12х за 5 на печеливша линия;
⦁ Миньорската лампа носи 8х за 5 на печеливша линия;
⦁ Секирата и лопатата ще ви донесат множител 4х за 5 такива символа на печеливша линия;
⦁ Картата Асо – 3х на печеливша линия;
⦁ Царят, Джак, Кралицата и 10-ките (K, J, Q, 10) – всяка от тях по 2х за 5 такива символа на печеливша линия.

Има три символа в тази игра, които са ценни като злато. Това са символите на уайлд, скатер и златния дворец (Golden Nugget). Уайлд символът може да замени всички други символи, с изключение на скатера и нугета.

Скатер символът е изобразен като дълъг тунел в мината, в края на който може да се види ярка светлина. Този символ може да попадне на средните барабани (2, 3 и 4).

Характеристики и бонуси на слота


Освен горните изброени методи за печалба, то за да е по-голяма ще трябва да активирате кръга с безплатни завъртания, докато събирате Golden Nuggets, за да определите какъв вид барабани ще влязат в игра за следващите 10 безплатни завъртания.

Опцията с безплатни завъртания се активира при попадане на 3 скатер символа върху барабаните. Кръгът е снабден с прогресивна функция, която добавя символи на брадатия миньор върху барабаните.

Golden Nugget символът с най-висок награден потенциал в този слот. Всеки път, когато такъв символ попадне върху барабаните, той мести напред индикатора над тях. Броят на събраните символи от такъв тип увеличава броя на символите с брадат миньор, които получавате. Налични са 4 нива:
⦁ 0 – 4 нугета = 3 допълнителни символа с брадатия миньор;
⦁ 5 – 9 нугета = 5 допълнителни символа с брадатия миньор;
⦁ 10 – 14 нугета = 9 допълнителни символа с брадатия миньор;
⦁ 15+ нугета = 11 допълнителни символа с брадатия миньор.

Когато скатер символа попадне по време на функцията, към общата ви сума за безплатни завъртания се добавят още 2.

Заключение


Както вече споменахме, Gold Rush е онлайн слот игра с максимален потенциал от 161 пъти по вашия залог. Сега, след като се запознахте с основните ѝ компоненти, може да вземете кирката и да се впуснете в приключение, надявайки се да се доберете до една от големите награди тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *