Слот игра Dragon Kingdom

Home » Слот игра Dragon Kingdom

Драконовата принцеса желае да свое кралство, започвайки нова ера на драконите. Изберете си крилато животно и се присъединете в това опасно търсене, а принцесата от своя страна ще ви възнагради според вашите заслуги.

Ревю на играта


Да започнем малко по-отдалеч. Има легенда, стара колкото земята, която се предава от баща на син в средновековно село, близо до замъка на краля. Легендата гласи, че принцесата, сестра на краля, е била изгонена от замъка заради своя особен талант, който бил възможност да провежда разговори с дракони. Майка ѝ, изплашена от странния талант, я изпраща далеч, в тъмна пещера, където слънчевите лъчи не могат да стигнат до нея. От своя страна принцесата има свой план, да изгради собствено царство.

Сега по същество. Слотът Dragon Kingdom е игра с две вълнуващи главни функции и шанс за постигане на печалба с до 400х коефициент по вашия залог. Ключовите символи, за които ще трябва да сте мнителни, са Принцесата и Драконите. Те попадат подредени върху барабаните и могат да ви донесат до 4 пъти по-голяма награда. Залозите в тази слот игра варират в диапазона от 0.25 до 125 евро, като имате възможност да настройвате цената на единичните монети.Dragon Kingdom се разиграва върху класическа настройка на барабаните 5х3 и е снабден със Stacked Win и Free Spins функции.
Може да усетите магията във въздуха, когато драконите се появят на екрана в този средно волатилен слот с 25 печеливши линии. RTP е настроен на 96.47%.

Символите, които попадат на екрана, могат да се прострат така, че да закрият целия барабан при всяко завъртане.
Dragon Princess комбинацията от символи носи 4 пъти по вашия залог за 5 такива на печеливша линия;
Fire Dragon (огнен дракон) носи 2х вашия залог за 5 символа на печеливша линия;
Earth Dragon (земен дракон) – 1.2 пъти по вашия залог за 5 върху печеливша линия;
Water Dragon (воден дракон) – 1х вашия залог за 5 на печеливша линия;
⦁ Картите на поп и асо (K & A) носят по 0.6 пъти по вашия залог за 5 върху печеливша линия;
⦁ Царицата (Q) носи печалба 0.52х по вашия залог за 5 на линия.
Уайлд символът в тази играе изобразен като кралски герб. Трябва да го потърсите, защото това е ценен символ в тази игра. Ако получите 5 уайлд символа на екрана, то вие ще получите награда на стойност 16 пъти по вашия залог.

Ключът към влизането в сферата на безплатните завъртания е чрез получаване на скатер символ и впоследствие преминаване през магически портал. Скатерът може да попадне навсякъде по барабаните и е единственият начин да задействате функцията с безплатни врътки.

Характеристики и бонуси на слота


Free spins функция. Както вече споменахме – тази функция се активира при получаването на три или повече скатер символа. При такава развръзка ще получите пет безплатни завъртания. Ако пък попаднат върху барабаните допълнителни 3 или повече аркадни символи, ще бъдете възнаградени с допълнителни 3 безплатни врътки.

Преди да се потопите в същинската част на безплатните завъртания, изберете една от петте опции за тях. Нужно е да изберете символа, който ще приземи Super Stacked и множителя, който ще се прилага върху всички печалби:
⦁ 5 безплатни завъртания със Super Stack уайлд символи и 1х множител;
⦁ 5 безплатни завъртания със Super Stack Dragon Princess символи и 2х множител;
⦁ 5 безплатни завъртания със Super Stacked Fire Dragon символи и 3х множител;
⦁ 5 безплатни завъртания със Super Stacked Earth Dragon символи и 4х множител;
⦁ 5 безплатни завъртания със Super Stacked Water Dragon символи и 5х множител.

The Stacked Win функция. По време на тази функция ще получите символи, които ще попаднат подредени върху барабаните. Когато това се случи, ще видите огромна червеноглава принцеса-дракон с малък лилав дракон на пръста си.

Заключение


На фона на мистична гора, обгърната с царство, управлявано от брата на принцесата и планина, в която живее принцесата-дракон, играта изглежда доста добре изпипана и си струва да бъде опитана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *