Синът на Кристиано благодари на Аллах


Най-голямото дете на Роналдо – Кристиано – младши, по всички личи, че е избрало пътя на баща си. След като звездата на съвременния футбол отиде да рита в Саудитска Арабия, най-големия му син се присъедини към школата на Ал Насър.
Трябва да отбележим, че младежа постигна и солидни успехи в Близкия Изток. Преди няколко дни, той стана шампион на Саудитска Арабия със тима на „соколите“. Младежа постигна това преди своя именит баща. Мъжкия отбор на Ал Насър е далеч назад в класирането на местната лига. Лидер към момента е Ал Хилал.
Кристиано-младши благодари на Аллах за подкрепата през последните месеци, и заяви, че се чувства много добре.
В интервю пред местни медии, момчето каза, че е щастлив от престоя си в Саудитска Арабия и се чувства комфортно. Кристиано-младши каза, че се е адаптирал бързо към живота в Близкия Изток и се забавлява. Той завърши интервюто с – Алхамдулиллах”, което е типичен за местната култура израз.
“Ал-хамду ли-ллах” възниква като ритуално молитвено възклицание за възхвала на Аллах. Считало се, че фразата трябва да се произнася с чувство на любов, поклонение и възхищение пред Аллах. Близко е по произход и значение на юдейското и християнското славословие Алилуя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *