Сезам бонус код

Ако притежавате Сезам бонус код, не се колебайте да го впишете по време на регистрация. Това ще ви гарантира успешното усвояване на началните бонуси за спорт или казино, както и на всички останали оферти в уебсайта. Вписването на промоционален код не е задължително, но е силно препоръчително, тъй като този код е специален и дава множество екстри на играчите в Sesame bg.

Как да активираме Сезам бонус код?

В началото трябва да напишем, че Сезам бонус код важи само за нови клиенти. С други думи, трябва да направите първата си регистрация в сайта, за да използвате кода. За да бъдем още по-ясни ще ви дадем кратки инструкции, с чиято помощ ще активирате успешно Sesame бонус код:

  • Натиснете жълтия бутон „Нов клиент“;
  • Впишете потребителско име и парола;
  • Изберете гражданство и попълнете ЕГН;
  • Впишете име и фамилия;
  • Попълнете полетата имейл, валута, телефон, град и адрес;
  • В полето „Партньорски код“ впишете BONUS100 и преминете напред;
  • Завършете регистрацията в Сезам;
Sesame бонус код Bonus100

Ако сте спазили по-горе посочените стъпки, то тогава сте въвели успешно промо код BONUS100 и вече ще можете да изберете кой от бонусите да използвате. Активацията на самите бонуси става от вашия профил в Сезам, но ако се затруднявате, може да попитате поддръжката чрез чат на живо.

Важно уточнение, което трябва да направим е, че промо кодът не е задължителен. Ако пропуснете неговото вписване, отново ще можете да получите някой от стартовите бонуси. Все пак наличието на партньорски код е препоръчително, тъй като дава на регистрирания играч редица удобства.

Защо да използваме Сезам промо код?

Клиентите, които използват Сезам промо код BONUS100, ще могат да се възползват от много интересни предложения в сайта. Те ще имат достъп до всички бонуси в промо секцията, както и до новите предложения на оператора. Специалният промо код спомага за бързото усвояване на всяка оферта. Не ви трябват допълнителни промо кодове, за да си грабнете някоя от промоциите.

Това е и причината да ви предложим работещ бонус код за Сезам, който се вписва при първата ви регистрация в сайта. При положение че сте въвели промо кода в поле „Партньорски код“ и сте потвърдили регистрацията, следва да пристъпите към активация на желания от вас бонус в Сезам.

Заключителни думи

Голямото търсене на Sesame бонус код приключи успешно. Ние ви предложихме актуален промо код и ви обяснихме, как да го въведете, когато се регистрирате в сайта. Надяваме се, че информацията, която ви предоставихме е била полезна и ви пожелаваме късмет във всички игри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *