Сервитьорка разказа за купона на Рашфорд

След скандала с купонясването на Маркъс Рашфорд в нощен клуб в Белфаст, той бе изваден от тима на Манчестър Юнайтед. След бурната нощ на англичанина в дискотеката една от сервитьорките реши да коментира изявите на футболиста на „червените дяволи“. Тази нощ струваше скъпо на нападателя и той пропусна тренировка на тима си под претекст, че е болен.

Според служителката в нощния бар, мисията на Рашфорд е била да се напие през тази нощ. Момичето споделя, че компанията на футболиста се е наливала с различни видове алкохол. Като част от момчетата дори припаднали на масата в дискотеката. Тя не се изненадва от факта, че Рашфорд е пропуснал сутрешната тренировка на Манчестър Юнайтед на следващия ден, имайки предвид до колко късно е останал и какво количество алкохол е изпил.

Сара, която говори пред „Сън“ заяви, че английския национал на 100% е знаел, че няма да бъде в състояние да отиде на сутрешното занимание на „червените дяволи“. Сервитоьрката обяснява, че хората от компанията на Рашфорд се наливали с текила, като си подавали шише Patron – марка текила. По нейни думи, футболиста и неговите приятели са си поръчали цяла табла с шотове с лимончело. По нейно мнение основната целта на Рашфорд е била да се напие.

Англичанина пропусна и победата за ФА Къп над Нюпорт Каунти с 2:4. Но след това се върна в игра за тима, воден от Ерик Тен Хааг. Той взе участие при двете поредни победи на „червените дяволи“. Маркъс Рашфорд игра 72 минути при успеха над Уулвърхямптън и изкара цял мач при победата вкъщи над Уест Хям с 3:0.

Наказанието за нападателя беше, че остана две седмици без заплата. В официалния сайт на клуба се появи съобщение, че играча е понесъл отговорността си и проблемът е решен вътрешно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *