Семейство Бекъм прекараха Великден ден на луксозна яхта

Дейвид и Виктория Бекъм обичат лукса. Звездната двойка притежаваха луксозна яхта – „Riva Argo 90“, която струваше повече от 6,5 милиона долара. Те са заменили това си возило със суперяхтата – „Riva 130 Bellissima“. Новата придобивка на семейство Бекъм струва 20 милиона долара. Новата яхта е построена през 2022 година, тя тежи почти 300 тона и е дълга 39 метра.
Семейство Бекъм е прекарало католическия Великден на новото си возило. Звездната двойка беше заснета заедно с децата си на яхтата. Цялата фамилия се беше събрала там – Круз, Ромео, Харпър и Бруклин, който беше заедно със съпругата си – Никола Пелц Бекъм. Изданието „Architectural Digest“ ни предоставя тази информация.
Все още не е съвсем ясно дали бившият футболист е купил изцяло яхтата или просто я е наел. В някои медии се появиха спекулации, че той е нейният собственик. Някои информации гласят, че фамилия Бекъм е прекарала там католическия Великден.
Яхтата се управлява от седем членен екипаж, към него могат да се прибавят и 10 души пасажери, които ще се разпределят в петте луксозни спални. Водното возило разполага с гараж за джетове, басейн и джакузи.
Друга интересна новина се появи около Интер Маями, чийто собственик е именно Дейвид Бекъм. Стана ясно, че супер звездата на световния футбол – Лео Меси, който е и част от състава има тайна клауза в договора си, според която, ако има желание, може да стане съсобственик на клуба. Аржентинецът може да се окаже не само футболист в МЛС, но и ръководител в отбор от лигата.
Такава клауза имаше и в контракта на Дейвид Бекъм с Лос Анджелис Галакси през далечната 2007 година, но той реши да не я включва.
С тази информация става ясно, че скоро Лео Меси може да стане колега с досегашните си шефове – Бекъм и братята Хорхе и Хосе Мас. Хорхе е човекът, който вкара Дейвид като президент на Интер Маями, а след това има и основна вина за пристигането на Лео Меси в САЩ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *