Maxo bg е марка на финансовата компания “Кредисимо Супер АД” и е присъединена към групата на Credissimo. Тази небанкова институция предлага бързи кредити, които са обезпечени с вашия автомобил. Предлагат се два типа услуги: финансов лизинг и обратен лизинг, за които ще отворим дума в това ревю. Какво предлагат Максо БГ, четете по-долу.

Кои са Максо БГ и какво предлагат?

Онлайн платформата Maxo.bg се появява още през 2018 година, като част от финансовите предложения на Credissimo. В самото начало компанията предоставя възможност за обратен лизинг от 3000 лв. до 30 000 лева, а заемите са обезпечени с вашия личен автомобил. Малко по-късно сумата на обратния лизинг става по-голяма и достига до 100 000 лева в брой.

Брандът става много популярен в България, след като е направена масивна рекламна кампания в медиите. Основната услуга е обратен лизинг, но малко по-късно е пуснат и финансов лизинг за покупка на автомобил. Кандидатстването за кредит е изцяло онлайн и се извършва за броени минути. Всичко става директно от онлайн платформата на Максо БГ.

В следващите редове ще разгледаме различните услуги на фирмата, за да се запознаете с тях отблизо и да прецените дали имате нужда от тях. Ще ви обясним, какво представлява финансовия лизинг и какво включва обратния лизинг, така че да бъде максимално ясни.

Кои са Максо БГ и какво предлагат?

Изисквания за кандидатстване за финансов и обратен лизинг

За да кандидатствате за финансов или обратен лизинг в сайта Maxo.bg, е нужно да отговаряте на определени условия и изисквания. Имайте предвид, че кандидатстването е изцяло онлайн, но самият договор се подписва в офисите на компанията. А сега, без да губим повече време, нека видим, на какви изисквания трябва да отговаряте, за да пуснете вашата кандидатура:

  • Навършени 21 години;
  • Трябва да сте български гражданин;
  • Да притежавате валидна лична карта;
  • Да притежавате собствен автомобил;
  • Да изпратите двустранно и цветно копие на личната ви карта;
  • Да изберете услуга – финансов или обратен лизинг;

Това са основните правила, през които трябва да преминете. Ако вече сте го направили, очаквайте от Максо БГ да се свържат с вас по телефона, за да ви дадат допълнителна информация относно одобрението на кандидатурата ви. В случай че получите одобрение, ще бъдете поканени в офис на небанковата институция, където да подпишете договор за кредит.

Какво представлява финансов лизинг от Maxo?

При финансовия лизинг, компанията купува лекия автомобил до 100 000 лева, като вие можете да го управлявате през цялото време на срока на договора, докато погасите всички вноски. При изплащане на вноските автомобилът става ваша собственост и вие го придобивате. По този начин ще имате нов автомобил на изплащане на удобни за вас вноски.

Имайте предвид, че максималната сума за закупуване на автомобила, е 100 000 лева. С други думи това е максимумът при кандидатстване за финансов лизинг. Ако сумата надвиши тази стойност, то тогава ще получите отказ. Повече информация относно тази услуга, можете да потърсите поддръжката в сайта на Максо БГ, които ще отговорят на всички ваши въпроси.

Максо Бг Обратен лизинг

Какво е обратен лизинг от Maxo bg?

При обратния лизинг от Maxo ви дават кредит, който е обезпечен с вашия личен автомобил. Вие продължавате да управлявате колата си, като в същото време връщате получения кредит на вноски. В случай че не покриете вноските по кредита, автомобилът ви ще стане притежание на Максо БГ. Максималната сума, която можете да получите, е до 100 000 лева.

Кандидатстването за обратен лизинг не е свързано с плащане на такса и вие ще получите отговор до 15 минути. По този начин бързо разбирате дали сте одобрени за получаване на кредита, който желаете. Не забравяйте да прикачите двустранно копие на личната ви карта, когато кандидатствате за обратен лизинг в сайта на Maxo, за да преминете през верификация.

Ако имате затруднения с вноските си, трябва да се свържете с представител на компанията, за да направите разсрочване, тъй като в противен случай могат да следват санкции за вас. Повече относно правилата за усвояване на обратен лизинг, вижте в официалния уебсайт.

Максо Бг

Обратен лизинг от Максо БГ за лица с лошо ЦКР

Ако имате лоша кредитна история, не се тревожете, тъй като Максо БГ, не се интересуват от това. Те не изискват от вас нито трудов договор, нито добро ЦКР, за да ви отпуснат кредит. Единственото условие, е да имате автомобил в движение, с който да гарантирате връщането на заема. Всичко е много лесно и удобно за потребителя, както и сами може да се уверите.

Тук малък недостатък е, че трябва да имате навършени 21 години, за да кандидатствате за обратен лизинг с личния си автомобил. Ако сте под тази възраст, няма да приемат вашата кандидатура. Освен това, е добре да обмислите взимането на кредит и имате ли възможност да погасявате редовно вноските си, защото в противен случай ще загубите автомобила си.

За какво трябва да внимаваме при обратен лизинг?

Вие трябва да бъдете отговорни, когато кандидатствате за обратен лизинг, който е обезпечен с лекия ви автомобил. Имайте предвид, че нередовното погасяване на вноските, може да доведе до лихви и дори загуба на колата ви. В този ред на мисли, бъдете внимателни, когато искате заем срещу автомобила си. Ако нямате постоянни доходи, то тогава е по-добре да не пристъпвате към този вид кредитиране, освен ако не искате да се сбогувате с колата си.

Заключителни думи

Финансовите продукти на Maxo bg се радват на голям интерес от страна на българските потребители и това не е случайно. Компанията се наложи като лидер във финансовия и обратния лизинг обезпечени с лек автомобил. Клиентите могат да получат сума до 100 хил. лева, като паралелно с това управляват своята лека кола, без никакви пречки и проблеми. Надяваме се, че това ревю е било полезно за вас и ви призоваваме да бъдете отговорни.

Maxo.bg Регистрация

Често задавани въпроси

1 – Какви са лихвите при обратен лизинг от Максо БГ?

Лихвата за обратен лизинг варира между 30% и 50%, според усвоената от вас сума на кредита. Операторът ще ви уведоми за точния процент, след като кандидатствате.

2 – Каква е максималната стойност на обратния лизинг?

Максималната сума, която може да усвоите при обратен лизинг е 100 000 лева, които трябва да обезпечите с вашия автомобил.

3 – Каква е таксата за кандидатстване за обратен лизинг от Maxo?

Вие не дължите никакви такси, когато кандидатствате за обратен лизинг от Maxo. Кандидатстването е напълно безплатно и се извършва от онлайн платформата.

4 – За колко време ще получа одобрение за кредит от Максо БГ?

Най-често получавате отговор до 15 минути, но при определени обстоятелства, обработката на вашата заявка може да трае до 1 работен ден.

2,5 rating

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *