Компанията Credissimo предлага на своите клиенти бързи кредити до 6000 лева, като кандидатстването е изцяло онлайн. Кредисимо предлагат безлихвен първи и пети кредит до заплата на стойност до 1000 лева, както и възможност за изплащане на месечни вноски. В случай че искате да научите повече за небанковата институция, прочетете нашето ревю тук.

Кои са Credissimo?

За първи път Кредисимо се появяват в България през 2007 година, а след това започват да оперират в още три европейски държави. През 2017 година, Credissimo получават признание от European Fintech Awards, които ги слагат между 10-те най-добри компании за алтернативно финансиране в Европа. Разбира се, Кредисимо, е една от най-разпознаваемите марки в България и много български граждани са клиенти на фирмата за даване на бързи кредити.

Кредисимо работи чрез онлайн платформа в интернет, чрез която клиентът може да заяви бърз заем до 6000 лева, който да му бъде изплатен за минути. При редовно погасяване на вноските и липса на закъснения, не се предвижда оскъпяване на кредита, но ако има просрочия се назначава наказателна лихва. Предлагат се 2 вида услуги, които ще ви представим по-долу, за да се запознаете подробно с продуктите на компанията Кредисимо.

Кои са Кредисимо?

Какви бързи кредити дават Credissimo?

Има два кредитни продукта, от които клиентът може да се възползва. Първата възможност е кредит до заплата, чиято сума не може да надвишава 1000 лева или кредит на вноски до 6000 лева. Тези предложения на Credissimo имат някои специфики, тъй че ще ги разгледаме по-обстойно в следващите няколко реда, за да разберете, от какво точно може да се възползвате.

1000 лева безлихвен кредит до заплата

Потребителите могат да усвоят бърз кредит до заплата до 1000 лева, като всеки първи и пети кредит е с 0% лихва. По този начин редовните клиенти на Кредисимо могат да получат финансиране, без да платят повече отколкото са изтеглили. Срокът за връщане на парите е между 15 и 30 дни, в зависимост от индивидуалните предпочитания на дадения клиент.

Този продукт е подходящ за хора, които имат нужда от бързи пари, докато получат своето трудово възнаграждение. Кредитът може да бъде използван за ремонти, покупка на мебели и неотложни нужди. Парите идват бързо до вас, така че може да ги използвате веднага, след като сте кандидатствали. Най-хубавото е, че всеки първи и пети заем е напълно безлихвен.

Бърз кредит до 6000 лв. на вноски за 24 месеца

Това е следващата търсена услуга на Credissimo. Ако имате доказан доход, може да изтеглите бърз кредит до 6000 лева на вноски за период от 3 до 24 месеца. В сайта на Кредисимо ще откриете онлайн калкулатор, с чиято помощ да посочите необходимата ви сума и автоматично ще бъде изчислена вноската, която трябва да направите и ще бъде посочен лихвеният процент.

На ваше разположение е опция “Гарантирано до минути“, с чиято помощ получавате кредита моментално, след като сте одобрени от компанията. Тук обаче има оскъпяване, защото вашият заем е гарантиран от трета компания, така че не забравяйте да се консултирате със служителите на оператора, за да разберете, каква вноска точно трябва да заплатите.

Бърз кредит до 6000 лв. на вноски за 24 месеца

Как се усвоява сумата на кредита от Кредисимо?

Има няколко бързи и удобни начини да получите своя бърз кредит от Кредисимо. Това може да стане на касите на Easypay, чрез банков превод, банкова карта или на касите на FastPay. Вие може да посочите желаната опция в онлайн платформата и парите ще бъдат преведени веднага по най-удобния за вас начин, за което ще получите уведомление по телефона.

Ако използвате опцията “Банков превод” и сте клиент на Пощенска банка, ДСК, ОББ или УниКредит Булбанк, парите идват при вас до 5 минути. За други банки, ще се наложи да изчакате от няколко часа до един работен ден, за да преминете направената транзакция.

Заявките за получаване на пари чрез EasyPay и FastPay се обработват в реално време и вие можете да получите сумата непосредствено, след като се получили одобрение за кредита. За да вземете парите си, е нужно да предоставите лична карта на касите на упоменатите оператори.

Как се плащат вноските към Credissimo?

Взимането и връщането на кредит от Кредисимо, са лесни процедури, тъй като на ваше разположение са най-различни разплащателни методи. Вноските могат да бъдат погасени незабавно, след като си изберете удобен за вас начин. А ето и какви методи се предлагат:

 • Банков превод;
 • Виртуален ПОС терминал;
 • Каси на EasyPay;
 • Каси на FastPay;
 • Кештерминал устройства;
 • ePay.bg – електронен портфейл;

Внасянето на вноската ви ще бъде отразено във вашия профил в сайта на Кредисимо на падежната дата на кредита. Разбира се, вие ще получите писмо на електронната ви поща, след като направите плащането, за да знаете, че то е одобрено и е преминало обработка. Ако имате допълнителни въпроси, можете да ги зададете на поддръжката в онлайн платформата.

За какво да внимаваме при теглене на бърз кредит?

Има няколко неща, за които трябва да внимавате, преди да изтеглите бърз кредит. На първо време, е нужно да се запознаете с лихвата, която ще платите, както и със срока на погасяване. Така ще можете да си направите сметка, дали може да покриете задълженията си. Има и още няколко фактора, за които да съблюдавате, така че нека да ги разгледаме под лупа:

 • Помислете дали ще може да върнете кредита;
 • Ако работата ви е несигурна по-добре се въздръжте от теглене;
 • Не трябва да бавите вноските, тъй като има наказателни лихви;
 • При три изплатени вноски, имате право да рефинансирате кредита;
 • Ако изпитвате затруднения с вноската, се свържете с Кредисимо;

Това са все важни неща за вас, така че ги имайте предвид, когато теглите бързи кредити. В случай че не можете да покриете условията, е желателно да потърсите друг начин за финансиране. Само по този начин ще бъдете спокойни и ще можете да си отдъхнете.

За какво да внимаваме при теглене на бърз кредит?

Заключителни думи

В това ревю ви запознахме отблизо с Credissimo, които са сред най-известните небанкови институции предлагащи бързи кредити онлайн. Надяваме се, че сме успели да бъдем полезни на нашите читатели и ги съветваме да обмислят внимателно тегленето на кредит, тъй като това е отговорна задача. В края ви пожелаваме да одобрят кандидатурата ви и успех!

Често задавани въпроси

1 – За колко време получавам кредит от Кредисимо?

Вие може да получите кредит от Кредисимо моментално, ако използвате опцията “Гарантирано до минути“. За целта обаче трябва да изчакате поне 15 минути, за да бъде прегледана кандидатурата ви за кредит.

2 – Как да разбера дали съм одобрен за бърз кредит?

След като сте попълнили електронния формуляр за кредит в сайта на Кредисимо, ще получите телефонно обаждане, в което ще ви уведомят дали сте одобрени за кредит.

3 – Как да кандидатствам за кредит в Кредисимо?

Кандидатстването за кредит от Кредисимо се извършва в техния сайт. Попълва се онлайн формуляр с вашите лични данни и се добавя двустранна и цветна снимка на личната ви карта, както и селфи, в което държите вашия документ за самоличност.

4 – Мога ли да взема кредит без трудов договор?

Трябва да имате доказан доход, ако искате да получите кредит от Кредисимо. Вие може да получите сумата, ако работите на трудов договор, получавате пенсия или имате фирма.

2,5 rating

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *