Битка за челните места в “Група H” от квалификациите за СП: Словакия – Русия

Home » Битка за челните места в “Група H” от квалификациите за СП: Словакия – Русия

Световните квалификации за Катар 2022 продължават с пълна сила, а във вторник вечер ще се изиграе поредният любопитен двубой, този път противопоставящ отборите на Словакия и Русия. Срещата ще се проведе на стадион “Антон Малатинскехо” в Търнава и стартира точно в 21:45 часа.

Моментно класиране


След изигран все още само един мач, двата отбора показаха част от своето лице и съответно с него заслужиха различен брой точки. Домакините от Словакия не успяха да вземат победа в дебюта си, завършвайки наравно като гост на Кипър. След ремито те останаха на 3-та позиция, с равни точки с претендентите си и на 2 пункта зад Русия и Словения.

Руснаците очаквано спечелиха първия си двубой, който бе един от най-лесните, очакващи ги в Група “H”, а именно срещу Малта. “Сборная” постигнаха успеха сравнително лесно, налагайки се с 1:3 като гост, а още в предстоящия двубой те могат да си спечелят още по-комфортна преднина пред преследвачите си.

Форма


Единственият изигран мач досега е твърде малка извадка, за да съдим за формата на двата отбора. Взимайки предвид и предходните им мачове, то може да кажем, че Словакия не се намира в най-добрата си форма. Домакините са с едва две победи в последните им 5 мача, които бяха постигнати срещу Шотландия (1:0) и Северна Ирландия (1:2) в Лигата на нациите, а допълнителни 2 загуби (от Чехия – 2:0 и Израел – 2:3) и равенство с/у Кипър (0:0) обрисуват финалната картинка.

Русия не може да се похвали с нещо по-добро. “Сборная” постигна само една победа и тя дойде именно в последния им мач срещу Малта. Освен нея руснаците допуснаха 2 поражения (от Сърбия – 5:0 и Турция – 3:2), а две нулеви равенства срещу Молдова и Унгария правят серията им доста съмнителна.

Букмейкърско предимство


Домакините от Словакия разполагат със своите шансове, съдейки по коефициента, но отново според него, те не са много големи. Коефициентът за победа на домакините гравитира в границите между @3.60 и @3.90. Ремито е по-вероятният сценарий според заложните къщи и се изразява в ставка между @3.00 и @3.25. Победата за Русия е очакваното нещо, взимащо коефициент @2.20.

Що се отнася до очакваните голове в срещата, то букмейкърите очакват попаденията да са под 2.5 в срещата, тъй като коефициентът това да се случи е @1.75, срещу @2.30 за над 2.5 гола.Прогноза


Твърде вероятно е двата отбора да не се хвърлят от първата минута и да практикуват изчакващ футбол. Словакия вероятно ще бъде респектирана от Русия, а от своя страна гостите не изглеждат във форма да се разправят безпроблемно с противника си. Предлагаме да се възползвате от коефициента за под 2.5 гола – @1.75.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.