Phoenix Star слот игра

Фениксът – митологичната огнена птица, е тук, за да ви пренесе през всички препятствия в Phoenix Star – огненият слот на Amusnet.

Ревю на играта

Phoenix Star слот ревю


Още в първите си дни след излизане, Phoenix Star започна да гради впечатление в ползвателите си, като слот с изящен дизайн. В основата на тази митологична игра, стои една митологична птица – а именно фениксът. Именно той е уайлд символ, който има функцията да покрива всяко местенце по барабаните (освен това на скатера), което пък от своя страна значително покачва шансовете за печеливша комбинация. Птицата може да се появи на 2, 3, 4 барабан.

Други символи, които може да срещнете върху 40-те на брой печеливши линии, са 7-ца, камбанка, грозде и диня. Размерността е 5х4, а коефициентът на възвръщаемост достига до 96.20%.

Характеристики и бонуси на слота


Подобно на останалите игри от този разработчик, Phoenix Star също идва със свой четиристепен джакпот, като функцията може да бъде активирана в случайно време, а натрупаните суми могат да бъдат наистина впечатляващи.

Джакпотите са изобразени под формата на картови бои – пика, купа, каро, спатия. Така подредени е и тяхната сила. Когато тази специална функция започне, върху екрана си ще видите 12 игрални карти, всяка една от тях обърната наобратно. Вашата цел ще е да започнете с отварянето им, докато не отворите 3 карти от същата боя. В крайна сметка и джакпотът ще бъде присъден на база боята, която сте отворили първо.

Заключение


Phoenix Star може да се похвали с динамичен геймплей, прилични награди и изящен дизайн. Играта е подходяща, както за нови играчи, така и за стари, които търсят графично разнообразие.

Дата на публикуване: 07/06/2024

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *