15% Cashback с Lord of Luck в Palms Bet

Palms Bet стартира нова бонус игра – 15% Cashback на слот играта Lord of Luck the wheel на CT Interactive. За да направят изживяването на клиентите си още по-добро „палмите“ дават възможност да възвърнете част от загубите си на тази слот машинка и да играете със средствата на ротативките на CT Interactive. Какви са условията на промоцията, ще прочетете в тази статия.

15% Кешбек на Lord of Luck – правила

Клиентите, които покрият условието за нетна загуба от поне 65 лева през предходния ден (00:00 до 23:59 в понеделник) на играта Lord of luck the wheel ще получат еднократен бонус от 15% кешбек във вторник. Бонусът важи само за игрите на CT Interactive, така че не можете да го използвате за слотове на други доставчици. Ето и какво трябва да направите, за да вземете cashback сумата:

  • Влезте в Palms Bet;
  • Кликнете на секция „Слот“;
  • Изберете играта „Lord of luck the wheel”;
  • Ако загубите 65 лв. операторът ще възстанови 15% от тях;

Офертата подлежи на еднократно разиграване, за да можете да изтеглите средствата си. Тук напомняме, че бонусът не може да се използва в други секции на сайта и е валиден само за игрите на CT Interactive в слот секцията. Ако имате други въпроси, се свържете с отдела за поддръжка.

Ако бонусът не бъде разигран в рамките на 30 дни, той ще бъде заличен от сметката на участника. Ето защо, трябва да се впишете в този период, ако искате да изтеглите бонуса си или да играете с него на други слот игри. В случай не желаете да получите 15% кешбек, трябва да уведомите писмено екипа за връзка с клиенти. Те ще анулират бонус сумата автоматично и ще я заличат.

Какво представлява този бонус?

Общо взето вие получавате възвръщаемост на част от заложените пари на играта Lord of Luck the wheel. За целта трябва да сте загубили най-малко 65 лева, за да ви дадат 15% кешбек, с който може да играете на останалите игри на CT Interactive или да издърпате средствата в сметката ви, ако покриете правилата за еднократно разиграване. Това е една чудесна промоция от Palms Bet.

Обобщителни думи

В сайта на Palms Bet ще откриете още цял куп атрактивни промоции, включително и такива, които предлагат кешбек за дадени игри. Тук ви уведомяваме за всички нови бонус игри, така че следете рубриката ни, за да имате повече шансове за печалби. Желаем ви късмет и много успехи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *