Наско Сираков вече не членува в “Левски на левскарите”

Наско Сираков вече не е един от членовете на сдружението „Левски на левскарите“. Силният човек в ръководството на „сините“ беше дал дума, че ще се оттегли оттам и вече го е направил. Той е бил автоматично отписан от редиците на сдружението, след като е спрял да плаща членски внос. По този начин той е бил автоматично отписан от структурата, която стриктно следи дали нейните членове плащат редовно.

Във форумите за феновете на Левски, хората пишат, че това е станало по ирония на съдбата малко преди провеждането на общото събрание на „сините“ на стадион „Георги Аспарухов“. След това събиране пък отново полетяха искри между Наско Сираков и опозицията. Петър Ганев, който е бивш член на Надзорния съвет на Левски допринесе за това напрежение, като каза, че клубът е в будна кома. Бившият футболист на Левски и на националния отбор не му остана длъжен, като заяви, че Ганев има бели петна и най-вероятно не си спомня колко са били задълженията на „сините“ преди Даниел Боримиров да поеме поста изпълнителен директор. От тръст „Синя България“ веднага излязоха с контра декларация.

Както знаем, близки хора до Наско Сираков постоянно коментират, че членовете на „Левски на левскарите“ не спират да намаляват. В момента пък тече разпалена дискусия между феновете на Левски как знамето на сдружението е попаднало в ръцете на крайните фенове на ЦСКА, които го размахаха като трофей в последния мач между „сини“ и „червени“ и след това го запалиха.

Дата на публикуване: 18/11/2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *