Mystic Moon слот игра

Home » Mystic Moon слот игра

Mystic Moon е един от множеството видео слотове с 5 барабана и 10 печеливши линии, разработен и задвижван от доставчика на казино софтуер CT Interactive. Играта е вдъхновена от мистицизма, който е заобиколен от всичко, а това бива подсказано и от самата тема, която вплита пълнолуние и тъмна гора. Барабаните заемат целия екран, което драстично намаля виждаемостта към фона, но нека преминем към по-съществената част, която всички очакват.

Ревю на играта

Преди да се втурнете в търсенето на съкровища, задължително трябва да преминете през настройката за големина на залога. Когато щракнете върху червеният „Red Button“, ще имате възможността да зададете стойността на отделната монета, която може да варира в диапазона от 0.01 до 0.25. „Start“ бутона ще започне същинската игра, завъртайки барабаните, а “Autoplay” служи за настройка за автоматични завъртания без прекъсване за избран брой пъти.

Ориентирайки се към по-съществените части от играта, трябва да отбележим, че луната във фаза пълнолуние е уайлд символът в този слот, който има функцията да замества всички останали символи, както и да задейства някои допълнителни функции. Уайлдът може да създаде печеливши комбинации, както самостоятелно, така и замествайки ненужен символ на печеливша линия.

Характеристики и бонуси на слота

В случай, че получите 3 или повече символа с пълнолуние, то неизменно ще активирате бонус рунда с безплатни завъртания. С него ще бъдете препратени към друг екран, на който ще трябва да избирате между 3 символа. Изборът ви ще действа като разширен уайлд по време на безплатните завъртания, наравно с това, че може да замести всички символи. По време на безплатните завъртания имате възможност да спечелите допълнителни 15 завъртания.

Наред с рундовете, носещи безплатни завъртания, Mystic Moon има функция за удвояване на печалбите, която може да бъде активирана в случай, че печалбите са по-малки от 10 пъти по вашия залог. Както може би вече знаете, ще трябва да познаете цвета или боята на дадена, обърната с лицето надолу, карта. Ако направите грешно предположение, ще загубите заложената сума, но ако познаете, ще удвоите или учетворите печалбите си. Също така имате възможност да проиграете само половината от печалбата си, използвайки бутона „Half Gamble“. Тази опция е разрешена, в случаите, в които печалбата не надвишава х50 от вашия общ залог.

Заключение

Mystic Moon не може да се каже, че е от слотовете, които приковават вниманието от първия път, но всъщност, ако човек знае какво търси, то слотът предлага доста. Функцията с безплатни завъртания е едно от нещата, които най-често печелят играчите, било то и новите такива. „Gamble“ възможността пък е още една възможност пред хазартните играчи, да получат нужното усещане, а с това и възможност за по-големи печалби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.