Mummy Secret слот игра

Mummy Secret е сравнително ново попълнение в богатият арсенал, с който разполага EGT Digital. Подразбирайки се от името, тематиката на слота е обвързана с енигматичния живот в Древен Египет, а именно Mummy Secret въвежда функцията Pyramid Bonus, която пък от своя страна може да ви донесе 15 безплатни завъртания, както и да активира вълнуващата бонус функция Wheel, предлагаща потенциални печалби, вариращи от 5х до впечатляващите 200х от вашата обща стойност на залога.

Ревю на играта

Mummy Secret слот ревю


На пръв поглед EGT Digital предлага просто за игра, но същевременно завладяващо слот изживяване. Настройката на Mummy Secret е от 5 барабана, 4 реда и 40 фиксирани печеливши линии. Класическите уайлд и скатер символи, гарантиращи и станали част от доброто изживяване в повечето случаи, могат да се намерят и тук – уайлдът е изобразен като скарабей и играе ролята на заместител на всички символи на същия барабан, с изключение на скатера.

Характеристики и бонуси на слота


Скатерът, от своя страна, може да се появи само на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан, с което осигурява и печалби, при положение, че 3 от този тип попаднат, а в бонус на всички се активира и функцията Pyramid.
Както вече споменахме, специалната функция Pyramid се състои от 15 безплатни завъртания или режим за игра “Wheel”. В случай, че това са завъртанията, ако по време на тях се появят три скатер символа, играчите получават нови 5 допълнителни безплатни завъртания, които ще бъдат прибавени към настоящия брой.

Функцията “Wheel” (колело) предлага завладяващо колело на късмета, а вие сте човекът, който ще трябва да го завърти веднъж. Ако вашият късмет ви отреди “Credit Wheel” сектора, вие ще бъдете препратени към друго колело с потенциални множители на вашия залог от 5х до 200х. Алтернативно, ако колелото спре на конкретни символи, като например жената изследовател, книгата, факлата или символа с около, то активира съответната функция за повторно завъртане – High Cash Respin.

Функцията High Cash Respin започва от 1-ви барабан, напълно запълнен с началния символ, при други барабани изцяло празни. Когато попаднат допълнителни съответстващи си символи, те се заключват на място и играчите получават повторно завъртане на останалите позиции. Ако функцията за повторно завъртане се задейства от функцията Wheel и се появи символ за функция за колело по време на повторните завъртания, играчите отново се наслаждават на функцията с колело. Това може да продължи до реактивиране до максимум 5 пъти по време на играта.

Функция “Висок Джакпот” се открива, когато играчите произволно я задействат в края на основната игра или рунд с безплатни завъртания. По време на тази специална функция играчите избират 12 топки, всяка от които съдържа символи като изследователя, книгата, символа на окото или факлата. Големият джакпот се печели тогава, когато играчът избере 3 топки с изследователя. Отново сравнително голям джакпот се печели при 3 топки с книгата, малък джакпот при 3 от факлата и с 3 очи – мини джакпот!

За играчите, които искат да направят своята игра още по-вълнуваща е предоставена и “Gamble” функцията, която дава възможност печалбите да бъдат увеличени, в случай, че те са по-малки или равни на 35 от първоначалния залог. По този начин на играча ще му бъде даден избор – червен или черен цвят се крие под случайно избрана от тесте карта. Правилният избор удвоява сумата, докато неправилното предложение води до загуба.

Заключение


В Mommy Secret играчите се впускат във вълнуващо египетско приключение. Със своите завладяващи допълнителни функции – Pyramid Bonus, предлагащ безплатни завъртания, както и добрата функция Wheel, винаги има нещо, което да очаквате с нетърпение. От чисто естетическа перспектива, слотът разполага с поглъщащ дизайн и подходящ саундтрак.

Дата на публикуване: 31/10/2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *