Multiplay 81 слот игра

Multiplay 81 слотът се превърна в абсолютен хит, след като се появи на пазара. Това е благодарение на производителя на наземни и E-Gaming слот игри. Мултиплей слотът е с четири барабана и 81 печеливши линии. Печалбите се генерират само отляво, а в допълнение на класическите символи, които преобладават и тук, слотът разполага със Multiplay символ, който даде името на слота и го направи толкова популярен.

Ревю на играта

Ревю на играта Multiplay 81

Ако имате печеливша комбинация и символът за множествена игра (мултиплей) се появи на барабаните, той ще ви помогне да завършите печелившата си комбинация. По този начин вашата основна печалба ще бъде умножена, както следва:

  • 1 мултиплей символ – печалбите се удвояват;
  • 2 мултиплей символа – печалбите се учетворяват;
  • 3 мултиплей символа – печалбите се умножават по 8;
  • 4 мултиплей символа – в този случай просто може да отворите шампанско, тъй като печалбите са астрономически.

Защо хората обичат да играят Multiplay 81?

Ако се опитате и играете известно време този слот, вие сами ще достигнете до заключението, защо хората го харесват. Дори в случай, че машината не ви е дала нищо и сте загубили целия си депозит, все още у вас стои вълнуващото чувство, че следващият път може и да е вашият. И ако пък следващият път имате късмет, много вероятно е да излезете от този слот с няколко пъти повече пари, с които сте влезли. Всичко, което трябва да направите е да получите поне един символ на мултиплей.

Дата на публикуване: 18/09/2022

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *