Мога ли да депозирам в Alphawin чрез Paypal?

Home » Мога ли да депозирам в Alphawin чрез Paypal?

Българската хазартна сцена придоби нов член, а именно онлайн платформата на Alphawin, която предлага залози на различни спортове и множество казино игри. Много хора побързаха да се запитат, предлагат ли Alphawin депозит чрез Paypal, но отговорът ще ги разочарова.

Това поредният бетинг сайт у нас, който не използва платежната система на Пейпал за захранване на сметката. Разбира се, това не е толкова голям проблем, тъй като има куп други добри методи за депозиране.

Защо няма депозит в Alphawin чрез Paypal?

Причината се състои в липсата на договорени отношения между хазартния оператор и Paypal. Компанията е сметнала, че не е нужно да предложи подобен начин за депозит в уебсайта си. Да, наистина много български играчи биха предпочели да депозират с Пейпал, но на този етап, е нужно да използвате другите възможности, с които да захранят игралната си сметка в системата.

Добрата новина е, че сайтът за залагания предлага други бързи и добри начини за разплащания. С тях ще заредите акаунта си със средства буквално за секунди, без да изпитате никакви затруднения. Разбира се, ние ще посочим тези методи, защото платформата е нова и все още много потребители нямат никаква представа за начините, с чиято помощ да стартират залозите.

Как се правят депозити в сайта на Алфауин?

По-горе в статията ни, стана ясно, че Paypal не е сред опциите за депозит в Алфауин. В този ред на мисли, може би нямате търпение, да разберете кои са платежните опции, така че прочетете списъка по-долу. Методите не са много, но пък са много достъпни за всеки един клиент:

  • Дебитни и кредитни карти;
  • Депозиране на каса на EasyPay;
  • Електронният портфейл ePay.bg;
  • Електронният портфейл Skrill;
  • Кештерминал устройства;
  • Банков превод;

И, след като прочетохте това, може да преминете към участие в уебсайта. В случай, че имате някакви проблеми с методите за депозиране, които споменахме по-горе, винаги можете да се допитате до Alphawin отдела за поддръжка, който ще ви окаже допълнително съдействие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *