Мога ли да депозирам в Inbet с Skrill?

Home » Мога ли да депозирам в Inbet с Skrill?

Ако залагате на спортни игри или казино в Inbet.com, то тогава най-вероятно се питате, може ли да депозирате чрез Skrill в сайта. Истината е, че онлайн платформата е още много нова и този разплащателен метод, не е прибавен. Не се притеснявайте, тъй като получихме уверение от поддръжката им, че в най-скоро време ще бъдат добавени множество нови платежни методи.

Ще мога ли да депозирам в Inbet с Skrill?

Персоналът на Inbet ни уведоми, че към момента се работи за прибавянето на нови начини за депозити и тегления. Твърде възможно е сред тях да бъде включен електронния портфейл на Skrill, но кога ще стане това, не можем да бъдем сигурни.

Ако все пак Скрил бъде включен към опциите за депозит, то тогава вие ще можете да го видите в профила си и секцията за депозиране.

Ние също следим отблизо възможността за депозиране със Скрил в Инбет и ще ви информираме, ако това предложения бъде прибавено. Не се отказвайте да играете, защото и към момента имате различни начини за захранване на игралната ви сметка. Какви са те, вижте по-долу в статията.

Начини за депозиране в Inbet

И, макар че Skrill не е сред методите за депозит на този етап, ще ви дадем информация за наличните средства за вкарване на пари в игралния акаунт. Да, наистина са малко на брой, но в близкото бъдеще ще се увеличат. Нека все пак да ги изредим, в следващите няколко реда:

  • Банкови карти (VISA, VISA Electron, Mastercard);
  • Банков превод;
  • Устройства Кештерминал (Cashterminal);

При по-горе посочените опции, трябва да заредите минимум 10 лева, за да извършите успешна транзакция. Депозирането с банкови карти и Cashterminal устройства, се отразява на момента, а при банковия трансфер, е необходимо да изчакате от 3 до 5 работни дни, за да се покаже депозита. Надяваме се, скоро да бъде прибавен и електронният портфейл на Skrill, за да ви бъде още по-удобно да депозирате. В края желаем на посетителите на сайта ни успех и всичко хубаво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.