Младите звезди на Испания: приятелство и футбол на най-високо ниво

Испания е благословена с младите таланти Нико Уилиямс и Ламин Ямал, които впечатляват не само с футболните си умения, но и с невероятното си приятелство. Въпреки че се познават едва от година, двамата са изградили връзка, която може да се опише като братска.

Приятели извън терена

В официалния профил на „Ла Фурия Роха“ беше публикувано видео, което показва как Нико и Ламин се забавляват както на терена, така и извън него. В края на мача срещу Грузия, те решаваха с игра на „камък, ножица, хартия“ кой ще отпие от бутилката с вода. Повториха играта, за да определят и местата си за интервюто.

Няколко седмици по-рано, видео в TikTok, показващо как Нико и Ламин танцуват, стана хит. Уилиямс, крилото на Атлетик Билбао, разкри, че двамата са се договорили да празнуват по този начин при всеки гол, отбелязан от някой от тях. Те изпълниха обещанието си при гола на Нико срещу Грузия.

Когато попитаха Ламин кой от двамата танцува по-добре, талантът на Барселона отговори с увереност: „Аз, аз“. Нико добави: „Знаем, че нашата сила е отборът, не само един човек“.

„Едно от предимствата на Европейското първенство е, че след всеки мач имаме четири дни за почивка до следващия. Това ни позволява да се фокусираме изцяло върху футбола. Имаме капитани, които ни помагат да останем концентрирани“, каза Ламин Ямал, добавяйки, че Нико е „смирено и добро момче“.

Заключение

Испанските фенове със сигурност ще продължат да следят с интерес развитието на тези две млади звезди, които обещават да донесат много радост и вълнение на футболните терени.

Дата на публикуване: 10/07/2024

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *