Megapari телефон за връзка и съпорт чат на живо

Home » Megapari телефон за връзка и съпорт чат на живо

Ако се питате, как да се свържете с поддръжката на Megapari, то тогава тази статия ще бъде полезна за вас. В нея ще пишем повече за обслужването в сайта за залози на спорт и казино, а също и ще дадем координати за връзка, с чиято помощ да зададете своите въпроси. По-долу ще разгледаме различните начини за контакт със съпорта на Мегапари, за да се възползвате от него.

Чат на живо с поддръжката на Megapari

В сайта на Megapari може да използвате денонощен чат на живо. Това е мястото, където да отправите въпросите си относно регистрация, верификация, депозит, теглене или бонусите. Поддръжката работи на високо ниво и със сигурност ще ви бъде полезна, когато имате определени питания. За съжаление към момента се предлага поддръжка само на английски.

Вие ще намерите иконата за активиране на чата, в долната дясна половина на сайта. Кликвайки на нея, трябва да изчакате връзка с оператор. Най-често това отнеме около минута време, но при по-големи натоварвания, ще се наложи да изтърпите поне пет минути, за да се свържете с персонала.

В чата на Мегапари, можете да попитате за всичко свързано със залозите. Ако имате проблем с лимитиран акаунт или пък търсите информация за дадена оферта, служителите ще ви помогнат. Естествено, не бива да занимавате съпорта със странични неща, които не касаят пряко уебсайта.

Телефон за връзка с Megapari online

При положение че влизате от България, не е добра идея, да използвате телефонен номер, за да се свържете с поддръжката. За момента от Мегапари не са пуснали телефон за български играчи, тъй като нямат лиценз в страната. Потребителите могат да кореспондират със служителите на сайта, чрез изпращане на имейл или чат на живо. Това са двете опции, които са достъпни към момента.

Ако телефон за български клиенти се появи в сайта, то тогава ще го намерите тук на нашите страници. За сега обаче ще се наложи да използвате останалите упоменати методи за контакт. Не се притеснявайте, тъй като всеки начин за връзка със съпорта работи безотказно до момента.

Имейл за въпроси към Мегапари

В случай че отидете най-долу в сайта на Мегапари, ще откриете раздел „Контакти“, който ви позволява да изпратите имейл с въпрос чрез електронна форма. Вие трябва да попълните полето с вашето питане и да оставите вашата електронна поща за обратна връзка, така че да ви отговорят.

Другият вариант е да влезете в имейла си и да адресирате вашето питане директно към адреса на сайта, а именно support@megapari.com. По този начин също ще ви отговорят, така че не се колебайте да изпробвате и този вариант. А сега ви желаем късмет в игрите и всичко най-добро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *