Мога ли да депозирам и тегля в MegaPari чрез каса на Easypay?

Много български играчи се насочват към сайта за залози на Megapari, който обаче все още няма лиценз в България. Потребителите се питат, могат ли да депозират и теглят в Мегапари чрез касите на Easypay, но за съжаление такава опция, не присъства в онлайн платформата. Разбира се, това не бива да притеснява залагащите, тъй като те имат други платежни методи на разположение.

Защо не мога да депозирам и тегля в Megapari чрез Easypay?

Хазартният оператор не е лицензиран в България и това е основната причина, за отсъствието на Easypay сред начините за разплащане. Разбира се, ако един ден Megapari грабнат лиценз у нас, то тогава Изипей е една от възможните опции. Ще бъдат ли лицензирани те, все още не се знае.

Прави добро впечатление, че Мегапари, са предоставили много други методи за депозит и теглене. С тях лесно и бързо можете да захраните игралната си сметка, както и да изтеглите спечелените си пари. Ние няма да пропуснем да ви информираме за наличните начини за плащане, тъй като знаем за желанието ви, да опитате да поиграете в този сайт за залагания.

Кога ще има депозити и тегления с Easypay?

Депозитите и тегленията в Megapari чрез Easypay, ще станат възможни, когато операторът получи разрешително от българските регулаторни органи по хазарта. Докато лиценз липсва, касите на Изипей, няма да бъдат вариант нито за захранване на сметката, нито за теглене на печалбите.

На този етап можете да избирате от различни електронни портфейли, банкови карти и дори криптовалута. Присъствието на Bitcoin в Мегапари, е един от най-удобните начини за разплащане. Освен това, криптовалутите са най-добрия и анонимен начин за депозиране и теглене в наши дни.

Какви методи за депозит и теглене има в Megapari?

Дойде време да ви запознаем с наличните платежни методи в Megapari. Както стана ясно по-горе, няма да намерите Easypay като опция, но пък имате други удобни варианти, с които да започнете вашата игра. Вижте списъка с методи, който важи конкретно за българските клиенти в уебсайта:

  • Дебитни и кредитни карти;
  • Astropay;
  • Jeton Wallet;
  • Perfect Money;
  • Bitcoin;
  • Dogecoin;
  • Litecoin;
  • Ethereum;
  • … и други!

Имайте предвид, че ако влизате от друга държава, начините за депозиране и теглене, могат да бъдат повече или по-малко. За да видите, какви методи се предлагат за вашата страна, е нужно да кликнете на „Методи за плащане“ и от лявото вертикално меню, да посочите конкретна държава. А сега ви оставяме да се забавлявате със спортните залози или казино игрите в системата на Мегапари.

Дата на публикуване: 06/12/2022

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *