Мога ли да депозирам и тегля в Megapari чрез Paypal?

Home » Мога ли да депозирам и тегля в Megapari чрез Paypal?

Българските играчи, които искат да се регистрират в Megapari, се питат предлагат ли депозити и тегления посредством електронния портфейл на Paypal. За съжаление тази опция отсъства в момента и не се предлага от оператора. Това обаче не е повод за тревога, защото компанията предоставя множество други начини за разплащане, за които ще отворим дума в тази статия.

Защо не мога да депозирам и тегля пари в Megapari чрез Paypal?

По всяка вероятност причината за отсъствието на Paypal, се дължи на факта, че компанията има много твърди изисквания, що се касае до хазартните сайтове. Ето защо, Megapari все още не са включили тази опция за разплащане. Разбира се, имате на разположение други електронни портфейли, с чиято помощ да захраните вашата игрална сметка, както и да изтеглите печалбите си.

Не изключваме възможността, един ден Пейпал, да се появят сред платежните методи в Мегапари. Ако това стане факт, то тогава вие ще научите новината първи в сайта ни. Следим всички свързано с бетинг сайта и ще ви информираме своевременно за различните промени и новости.

Кога ще има депозити и тегления с Paypal?

Не можем да прогнозираме, кога Пейпал ще намери място в Megapari. Въпреки това, се свързахме с поддръжката им, за да ги попитаме. Те ни отговориха, че за момента не се предвижда опция за депозиране и теглене чрез Пейпал за български играчи. Все пак не отрекоха да вкарат електронното портмоне сред наличните методи. Общо взето времето ще покаже, какво ще стане.

Тук ще потвърдим, че има достатъчно платежни методи, които да използвате. Вие може да замените Пейпал, с други електронни портфейли, криптовалути или пък банкови карти. Всеки от избраните начини ви гарантира депозит в реално време и кратък срок за изтегляне на печалбите.

Как тогава да депозирам и тегля в Megapari?

Както вече споменахме, няма от какво да се притеснявате. В следващите няколко реда ще опишем опциите за депозиране и теглене в сайта на Мегапари. Обръщаме внимание на методите, които са достъпни за български играчи, но можете да изберете и друга държава, за да видите опциите:

  • Perfect Money;
  • Jeton Wallet;
  • Кредитна / Дебитна карта;
  • AstroPay;
  • Bitcoin;
  • Ethereum;
  • Litecoin;
  • Dogecoin;
  • … и други!

Естествено, не можем да не похвалим, възможността за разплащане в криптовалути. Вън от съмнение е, че това е един от най-добрите, бързи и анонимни начини за депозиране и теглене. Имайте предвид, че в бъдеще могат да бъдат добавени още опции, а ние ще ги отразим тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *