Красивата история на Мугуруса и Борхес- любов от пръв поглед

В любовта няма граници! Доказателство за това е Гарбине Мугуруса – тенисистката има една от най-любопитните истории, които сме чували. През 2023 година, тя се сгоди за Артур Борхес. Той е и най-големият й фен.

Артур много често беше на трибуните на нейните мачове и аплодираше всяко нейно отиграване. Любовта между двамата е от пръв поглед. Това важи в по-голяма степен за нея.

След като обявиха, че са се сгодили през миналата година, тенисистката сподели, че двамата планират да минат под венчилото в края на 2024 година.

Борхес е директор във фирма за облекла. Компанията е специализирала в изработването на костюми по поръчка чрез лична среща. Преди да се впусне в това си начинание, той е бил модел. Артур е родом от Испания, но е прекарал по-голяма част от живота си във Финландия.

Първата среща на двамата е съвсем случайна. Тя е по време на Откритото първенство на САЩ през 2021 година, където Мугуруса и Борхес се запознават. Първата им среща е съвсем случайна – на улицата. Оттам започва любовта им, като и за двамата всичко започва от пръв поглед.

Самата Мугуруса споделя за първата им среща, че хотела й е бил близо до „Сентръл парк“, на нея й става скучно и тръгва на разходка. Излязла е навън и го е срещнала. Тогава той й е казал „Успех на Откритото първенство на САЩ“. По онова време първото нещо, което е изникнало в ума й е било – „Той е толкова красив“.

Мугуруса споделя, че най-хубавото във връзката им е, че Артур не се занимава с тенис.  Всичко останало е просто любов…

Двамата демонстрираха своята близост и преди около седмица по време на церемонията за спортни награди “Лауреус”.

Дата на публикуване: 18/05/2024

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *