Как да изтрия профила си в Inbet?

Една от полезни опции, които Inbet ви предлагат, е изтриване на профил. Ако чувствате, че прекалявате с хазарта, то тогава можете да пристъпите към закриване на Inbet акаунт или да се самоизключите временно от сайта. Как да използвате тези функции ще научите в следващите редове на тази статия. Ако имате допълнителни въпроси, потърсете помощ от поддръжката.

Как се изтрива профил в Inbet?

Има няколко стъпки, които трябва да предприемете, за да изтриете вашия профил в Inbet. Това няма да ви отнеме много време, но е наложително да преминете през процедурата, ако искате да преустановите участието си в сайта. А ето и как протича изтриването на профила ви от сайта:

  • Натиснете върху страницата „Отговорен хазарт“ в Inbet;
  • Прочетете инструкциите за самоизключване от сайта;
  • Попълнете формуляра за изключване и го изпратете на поддръжката;
  • След като сте попълнили формуляра имате 24 ч. да изтеглите парите от акаунта си;

В повечето случаи от Инбет ще изтрият вашия профил и вие няма да може да влизате повече в него. Ето защо, преди да предприемете тази стъпка, се уверете, че това е вашето желание. Ако все пак искате да възстановите акаунта си, ще се наложи отново да се свържете с екипа за работа с клиенти и да ги помолите да върнат профила ви. Те ще ви зададат няколко въпроса и след това ще вземат решение, дали да възвърнат вашата игрална сметка или ще продължи да бъде блокирана.

Временно самоизключване от Inbet

Процесът по временно самоизключване от Inbet е същият, както при пълното изтриване на акаунт. Вие трябва да се свържете с поддръжката и да обявите срокът, в който не искате да посещавате сайта. Служителите ще вземат под внимание вашата молба и ще деактивират сметката ви за определен период от време. След това, може да им пишете за възстановяване на акаунта ви.

Лимит на депозити в Inbet

За момента не се предлага опцията за лимит на депозит в Инбет. Разбира се, такъв тип функция може да бъде добавена, така че контактувайте със съпорта, за да разберете дали ще може да лимитирате депозитите си на дневна, седмична или месечна база. От друга страна можете да изтриете акаунта си или да си вземете почивка, което също са добри варианти за вас.

Обобщителни думи

Това са опциите за отговорен хазарт в Inbet. Всичко преминава през комуникация с поддръжката, която може да бъде извършена чрез чат на живо, имейл или телефонен номер. Повече за функциите за самоизключване ще прочетете в сайта, а ние ви желаем успех и всичко най-хубаво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *