HIT WIN промоция от Winbet

Winbet стартира нова промоция през септември за феновете на ротативките. Промоцията се казва HIT WIN и е с общ награден фонд от 1 000 000 лв. кеш суми + 1 000 000 бр. безплатни игри, които могат да бъдат спечелени на случаен принцип от клиентите, поставили квалифициращи залози спрямо условията на промоцията.

“HIT WIN” промоцията на Уинбет ще бъде активна във всеки делничен ден (понеделник – петък) в следните часови диапазони:

От 12:00 до 13:00 ч.
От 18:00 до 19:00 ч.

В посочените часови диапазони, клиентите на Winbet.bg ще имат възможност да печелят неограничен брой награди на случаен принцип под формата на сума за игра или безплатни игри, спрямо поставените си с реални средства, квалифициращи залози.

През септември промоцията ще бъде на игрите на EGT Digital, през Октомври на Amusnet Interactive, а през ноември клиентите ще могат да участват в играта докато се забавляват с игрите и на двата провайдъра.

Минималният залог за участие в промоцията “HIT WIN” е 0.20 лв.

Най-готиното в тази промоция е, че всеки ден ще бъдат раздадени общо 2002 награди – по 1001 за всеки часови диапазон от деня, в който е активна промоцията. (12:00-13:00 ч. и 18:00-19:00 ч.)

Всяка награда ще бъде добавена незабавно в съответния клиентски профил – безплатните завъртания ще могат да бъдат открити в раздел „Моите оферти“ на клиентските профили, а паричните наградите ще бъдат добавяни директно в профила и няма да имат нужда от разиграване или превъртане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сезам казино бас бонус