Glorious Rome слот игра

Home » Glorious Rome слот игра

Отдайте почит на римската богиня на късмета и играйте този изискан онлайн слот, който разполага с всички инструменти, за да ви направи богати колкото истински император. Рим е един от основните центрове на западната цивилизация от векове насам. Glorious Rome е видео слот с 20 печеливши линии, който се разиграва върху барабани с размерност 5х3. Играта е пълна с функционалности, като например чудесна функция с безплатни завъртания и RTP от 94.11%. Максималният потенциал от 1000 пъти по вашия залог пък го прави още по-привлекателен избор.

Ревю на играта


Играта се развива на превъзходен мраморен фон, а символите са издълбани в него. Ферония, богинята на изобилието и късмета, стои от двете страни на барабаните. Саундтракът ви кара да се чувствате в центъра на публичен пазар. Барабаните издават туптящ шум, докато се въртят, сякаш се отварят порти на дворец.

Цезар ще ви посрещне в процъфтяващата си империя със залог от едва 0.20 евро на завъртане. Ако искате да се докопате до фантастичното съкровище, ще трябва да поставите най-високия залог, който е от 100 евро. Играта ви дава възможност да променяте настройките си на залагане, според вашите желания, използвайки двата бутона (+) и (-). От изскачащото меню може да зададете монетите на ред от 1 до 10, а стойността им трябва да варира между 0.01 до 0.50 евро.

Императорът, Весталската Дева, Центурионът и Гладиаторът са най-скъпите символи в играта, които са способни да ви донесат печалби до 500 пъти по вашия залог. Другите символи са свързани с римски нотки и могат да ви зарадват с по-малки печалби:
Императорът ще ви донесе 500 пъти по вашия залог за 5 такива символа върху печеливша линия;
Весталната Дева ще ви донесе 350 пъти по вашия залог за 5 такива символа върху печеливша линия;
Центурионът носи 250 пъти по вашия залог за 5 символа на печ. линия;
Гладиаторът ще ви награди с 200 пъти по вашия залог за 5 символа на печ. линия;
Торбичката с пари ви носи 120 пъти по вашия залог за 5 символа на печ. линия;
Сребърният бокал – 120 пъти по вашия залог за 5 на печ. линия;
Свитъкът, Златната чаша и Гроздето – 100 пъти по вашия залог за 5 еднакви символа на печеливша линия.

Свирепият ревящ лъж действа като уайлд символ и може да замени всички други символи, изплащайки максимална награда от 1000 пъти по вашия залог. Приказната и елегантна Куадрига действа едновременно, както като скатер, така и като допълнителен уайлд. Тя може да замени всички други символи и може да ви отведе до кръга на подаръците на Юпитер.

Характеристики и бонуси на слота


Подобно на повечето игри от този разработчик, функцията с безплатните завъртания отново е залегната и в това заглавие. Тя се активира когато получите три или повече символа на Куадрига някъде по барабаните. Това моментално ще ви възнагради с 10 безплатни завъртания.

В началото на рундовете ще бъде избран случаен символ, който ще действа като скатер по време на следващите 10 безплатни завъртания. Това означава, че Императорът, Весталната Дева, Центурионът или Гладиаторът могат да се превърнат в скатер символи в кръга с безплатни завъртания. Скатерът може да попадне върху барабаните, а наградите са според таблицата.

Заключение


Славният Рим е възхитителна слот игра с 20 печеливши линии, която може да ви донесе малко римско богатство с таван до 1000 пъти по вашия залог. Играта се разиграва върху класическата барабанна подредба, а подаръкът с безплатни завъртания на Юпитер към Цезар и всички негови играчи е страхотен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *