Гледай на живо Тервел Пулев срещу Сергей Ковальов

Home » Гледай на живо Тервел Пулев срещу Сергей Ковальов

Голямото събитие през уикенда в професионалния бокс определено ще е в Лос Анджелис, където в главна роля влиза нашият боксьор Тервел Пулев. Завръщащият се след една година и половина отсъствие на ринга – българина ще се изправи срещу Сергей Ковальов в главното събитие на боксовата галавечер “TrillerVerz 5”.

Betano Banner

Това ще е най-тежкото изпитание пред по-малкия от двамата братя Пулеви на българския бокс. Руснакът е изключителен боксьор и е бивш световен шампион в по-ниската категория. Сега, 3 години след последния си мач, Ковальов се качва в полутежка категория, за да се бие с Тервел Пулев в двубой, който може да изстреля нашето момче към мачовете за световни титли. За целта обаче той трябва да победи Ковальов задължително. Двамата се изправят един срещу друг в главното събитие на 14-ти май в САЩ. Битката между двамата се очаква около 07:00 часа сутринта на 15-ти май българско време, а малко преди това трябва да се боксира и неговия брат – Кубрат Пулев срещу Джери Форест.

Българска телевизия няма да излъчи мачовете на двамата братя. Феновете в България обаче ще могат да се възползват от услугите на Fite.tv – стрийминг платформата, която ще излъчи цялата галавечер. Тук ще откриете видео как може да се абонирате, за да гледате боксовите мачове на братя Пулеви.

Sesame Banner

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.