Бонус по 5 лева за всеки започнал рунд

Home » Бонус по 5 лева за всеки започнал рунд

На 10-ти октовмри в мега сблъсака в бокса се изправят един срещу друг Тайсън Фюри – Дионтей Уайлдър. Това за тях е трети мач, в който ще разберем дали това е краят на Циганския крал или неговото обожествяване.

За този боксов мач Winbet предлага страхотна оферта, от която могат да се възползват всички активни клиенти, а именно по 5 лева безплатен залог за всеки рунд, който започне. Срещата се състои от 12 рунда, като максималния безплатен залог, който може да получите е 60 лева, ако все пак се изиграят всички рундове.

Първият мач между двамата боксьори завърши при техническо равенство, като се изиграха и всичките 12 рунда, като дали това ще се случи отново можем само да гадаем. Във втората среща Фюри надделя над съперника си, като го нокаутира в 7-мия рунд. Какво ще ни предложат в третия сблъсък – не знаем, но шоуто ще бъде гарантирано.

За да се класирате за промоцията трябва да направите залог преди началото на срещата, като минималната сума на квалифициращ залог е 30 лева (или 15 евро). За квалифициращи се зачитат залози, направени на минимален коефициент 1.30. Само единични залози ще се зачитат за класирането, множествени залози и системи няма да се зачитат към промоцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *