Ези тура онлайн

Ези или тура, е игра, която всички ние познаваме от детството си. В нея присъства монета, която се хвърля във въздуха, а играчът прави облог дали монетата ще се приземи с лицевата си част или на обратната страна. В наши дни може да играете ези тура онлайн, като в някои чуждестранни казина играта се предлага с реални пари. Повече по темата, прочетете по-долу.

Как се играе ези тура онлайн?

Общо взето правилата на ези тура онлайн, не са по-различни от класическата игра. В интернет можете да намерите играта под английското наименования „Heads or Tails“ и е разработена от Playtech. Но нека видим, как започва и как се развиват онлайн залозите на ези или тура, за да усвоите правилата и да изпробвате късмета си, ако пожелаете да го направите.

В началото е нужно да поставите залог от $0,10 до $100 и да натиснете бутона „Flip“. По този начин монетата се завърта и очаквате да видите дали ще падне с лицето си или обратно. Ако спечелите парите се начисляват моментално в баланса ви и можете да продължите да играете или пък да се откажете. Общо взето всичко става за броени секунди, както ще се уверите.

На ваше разположение е и още една опция за залог. Вие можете да изберете три последователни хвърляния на монетата, като направите един залог. Ако прогнозата ви се окаже правилна, ще хванете още по-висок коефициенти и съответно ще спечелите повече. Тази възможност обаче е по-трудна за прогнозиране, тъй че е добре да бъдете внимателни.

Общо взето ези или тура, е игра на късмета, която се харесва на мнозина. В ези тура онлайн компютърът генерира печалбите на произволен принцип, а измами не са възможни. Ако спортното щастие работи на ваша страна, то тогава ще си тръгнете с добра печалба. Размерът на печалбата се определя на база стойността на извършения от вас залог от $0,10 до $100.

Предлага ли се демо версия на Heads or Tails?

Да, разработчикът Playtech е пуснал демо версия на Heads or Tails, която може да играете безплатно и само за забавление. Разбира се, при игра в демо режим не може да спечелите реални пари, а само да загубите малко от свободното си време, като се забавлявате. И тук графиките и звуковите ефекти са на високо ниво и със сигурност ще докоснат сърцето ви.

В заключение можем да напишем, че ези или тура онлайн, е една забавна игра, с чиято помощ може да достигнете до добри печалби. Ако обаче нямате късмет, то тогава по-добре играйте безплатно, за да проверите, как работи играта и какви опции за залози се предлагат.

Дата на публикуване: 17/05/2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *