Как да изтрия профил в Efbet?

Home » Как да изтрия профил в Efbet?

Букмейкърските сайтове и онлайн казина, са интересни на много хора, които обичат да залагат онлайн. В някои случаи обаче се налага дистанция от подобен вид забавления, тъй като те могат да доведат до загуба на много пари. Ето защо, компанията Efbet ви предоставя възможност да изтриете своя профил и да преустановите играта си в онлайн платформата. Как да спрете участието си в хазартните игри, ще научите от нашето ръководство, което подготвихме по тази важна тема.

Изтриване на акаунт в Efbet

Най-често изтриването на акаунт в сайт за залози, става възможно след влизане в профила и натискане върху специална опция. В Ефбет нещата са малко по-различни, тъй като няма да видите опция за премахване на профила. Все пак, можете да поставите край на играта си, а за да го направите, е необходимо да следвате стъпките, които ще ви посочим в следващите редове:

  • За изтриване на профила използвайте имейл support@efbet.com
  • Изпратете писмо със заглавие Молба за изтриване на профил;
  • В писмото упоменете име и фамилия и потребителско име;
  • Посочете причината за молбата за изтриване на профила;
  • Изпратете писмото на поддръжката и изчакайте отговор;

Ако постъпите по този начин, служителите на Ефбет ще се свържат с вас, за да ви съобщят дали профилът е изтрит. Общо взето нещата стават бързо, но ако персоналът е много натоварен, може да се наложи да изчакате няколко дни. В крайна сметка ще постигнете желания от вас резултат.

Други опции за ограничение на акаунт в Ефбет

Освен възможността да закриете вашия Efbet акаунт, имате на разположение две опции, с чиято помощ да контролирате действията си и да поставите ограничения на залозите. На първо време може да използвате функцията за лимит на сесия за определен период от време или да поставите лимит на депозитите си. А сега вижте, как да поставите ограничения на сметката ви:

  • Лимит на сесия – влезте във вашия профил в сайта на Ефбет и кликнете на секция „Разумно залагане“. От полето за лимит на сесия посочете периода, за който желаете да се самоизключите. Периодът за лимитиране на сесиите започва от 15 минути до 12 часа;
  • Лимит на депозита – това е следващата графа в секция „Разумно залагане“. От нея ще имате възможност да изберете за колко време искате да лимитирате депозитите си. Срокът може да е един ден, една седмица, един месец, та даже и цяла една година;

При положение че не намирате опциите за ограничения, можете да се свържете с отдела по поддръжката използвайки чат на живо и да ги помолите за съдействие. Служителите работят на високо ниво и със сигурност ще ви помогнат да откриете функциите за лимитиране на сметката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.