Ефбет измамници

Някои хазартни играчи в интернет пространството наричат Ефбет измамници. Те имат своите доводи, с които обясняват това си свое твърдение. Много често ставаме свидетели на разочаровани потребители на сайта на Ефбет, които са на мнение, че са станали жертва на измама. Защо се появи определението Ефбет измамници и какви са оплакванията, нека прочетем по-долу.

Защо някои наричат Ефбет измамници?

На този етап сме срещали оплаквания относно смяната на коефициентите при мачовете. Така например, ако 2 часа преди даден мач коефициентът е бил 2.40 за даден отбор, то на по-късен етап е претърпял промяна и вече е 2.00. Тези промени на ставките не се нравят на всеки и за това има хора, които наричат Ефбет измамници във форумите, социалните мрежи и други сайтове.

Има и такива, които смятат, че Ефбет са измамници, защото част от казино игрите им прекъсват. Това обаче не може да бъде определено като измама, тъй като при голямо натоварване на сървъра е възможно някоя игра да забие или прекъсне, но след това може да я пуснете отново.

Други причини за определението Ефбет измамници, се крият в ниското изплащане на слотовете. Повечето слот игри са с ниска волатилност и дават чести изплащания, но на по-ниски суми. Това, разбира се, не се харесва на залагащите и те съзират някакъв вид измама в онлайн ротативките.

В последно време се появиха партньори на Ефбет, които са недоволни от тяхната афилиейт програма. Операторът затвори множество партньорски акаунти, тъй като не можеха да покрият изискванията за привличане на нови клиенти, които да залагат определени суми пари. Това не говори добре за букмейкъра, тъй като условията на програмата, са наистина доста спорни.

Измамници ли са Ефбет или не?

Ние не можем да правим кардинални изводи, но смятаме, че Ефбет не са измамници, а просто хазартните игри и залози имат своите правила, които понякога търпят промени. Що се касае до партньорската програма, може да се каже, че негодуванието е оправдано и се надяваме, че компанията ще преосмисли политиката си и ще даде нова възможност на афилиейтите за изява.

Общо взето всеки има право да дава определения, а подходящо ли е Ефбет измамници, могат да решат само играчите. Тук трябва да се отбележи, че има много доволни потребители от Efbet, които не престават да играя в този сайт и споделят само положителни отзиви за тази платформа.

Заключителни думи

Ние сме далеч от мисълта да наричаме Ефбет измамници и няма да го направим. Има неща, с които не сме съгласни и сме ги споделили лично с оператора в персонални дискусии. От този момент нататък всеки сам решава, в кой хазартен сайт да играе и къде се чувства най-добре. Напомняме, че хазартът е за пълнолетни лица навършили 18 години и е само за забавление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *