Double Hot слот игра

Home » Double Hot слот игра

Double Hot е онлайн слот, създаден от разработчикът на онлайн слот игри Synot. Играта се провежда на три барабана, три реда и пет печеливши линии, волатилността е висока, а RTP показателят е 96.07%. Темата на Synot е класическа, а функциите разнообразни, сред които множители и опция за хазарт.

Ревю на играта

Ревю на играта Double Hot

Както вече споменахме, Double Hot е класически плодов слот с три барабана и пет печеливши линии, конкретно насочен към хората, които обичат традиционните слот игри. Много играчи не знаят достатъчно за произхода на класическите игри с плодове, но те идват от времето, когато плодовите сладкиши са били давани като награди, вместо реални пари. Например, ако получите печеливша линия, създадена от портокали, то ще бъдете възнаградени със сладки портокали.

Игрите в класически стил често включват и добре познатия BAR символ, а неговата история е по-двусмислена. Някои казват, че това е еволюция на по-ранен символ на дъвка. Каквато и да е историята и истината около нея, Double Hot е умело оформен и изглежда като механична слот машина с пламъци, които допринасят за украсата на фона.

Най-големите печалби за три съвпадащи символа, базирани на общия залог, са както следва:

  • 7-ци – 150 пъти по вашия залог;
  • Звънци – 40 пъти по вашия залог;
  • Дини – 12 пъти по вашия залог;
  • Двойни лимони, сливи, портокали и череши – 8 пъти по вашия залог.

Характеристики и бонуси на слота

Ако всички девет полета съдържат един и същ символ 2х плод след завъртане, печелившите линии се събират заедно и се удвояват. Символите, които се появяват като 2х (два плода, вместо един) са сливи, портокали, лимони и череши. Този бонус с 2х множител е основната характеристика на играта.

Въпреки че слотът не разполага с нещо кой знае колко запомнящо се като бонус рунд, той предлага и Gamble функция, която позволява на играчите да умножат печалбите си. След всяка генерирана печалба, на играчите се дава шанс да вземат спечелената сума или да я заложат. Ако решат да я заложат, пред тях ще се открие изглед с карти, от които ще трябва да направите избор, дали следващата ще е черна или червена. При позната следваща карта, играчът удвоява печалбите си. В случай, че той не познае, губи печалбата.

Заключение

Слотът Double Hot от Synot е добър избор, в случай, че вие сте фен на класически плодови слотове. Тази на пръв поглед обикновена игра всъщност е впечатляваща, а символите с х2 носят бонуси, които могат да направят играта ви още по-вълнуваща. Другият момент, който трябва отново да се отбележи, е RTP показателят, който е повече от приличен – 96.07%.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *