Buffalo King слот игра

Home » Buffalo King слот игра

Buffalo King е видео слот, който ни носи познато усещане. Този слот ще ни насочи направо към запад, към ветрените прерии на Северна Америка – земя, лишена от човешко обитаване и напълно превзета от дивата природа.

Ревю на играта

Според различни статистики и метрики в онлайн пространството, Buffalo King е високоплатежен слот. Играта е разработена от известния разработчик на такъв тип слотове – Pragmatic. По същество слотът засяга дивите животни в Северна Америка, а около това се върти и идеята за фона. В зависимост от режима, на който играете с мобилния си телефон (в портретен или пейзажен), ще имате куп взиращи се във вас животни.

Стига толкова уводни думи, нека се пренесем към реалната обстановка. Играта се състои от 6 барабана и 4 реда, без определени печеливши линии. Идентичните символи, които попадат един до друг върху мрежата, ще образуват печеливши комбинации, което от своя страна означава, че Buffalo King разполага с 4096 начина за формиране на печалба. Големината на всеки един залог зависи от играчът, а условието е той да попада в границите между 40 евроцента до 60 паунда/евро на завъртане. Позната опция, намираща място в доста слотове, автоматичните завъртания се предлагат и с турбо опция, която ще направи така, че слотът да се движи по-бързо. RTP показателят, индикиращ възвръщаемостта, е определен на 96.06%.

По същество играта разполага с 11 различни символа – 6 по-слаби и 5 по-силни. По-слабите са добре познатите картови знаци (от 9 до Асо), с нищо специално, криещо се зад тях. Петте премиум символа са и нашите животински приятели – лос, вълк, пума, орел и бивол. Печелившите комбинации се образуват при наличието на от 3 до 6 символа, а бикът е най-силният измежду изброените и носи 7.5 пъти по залога ви за шест еднакви символа на линия.

Играчите са подпомогнати и от допълнителни символи, като например уайлд, който може да се появи в 2, 3, 4, 5 и 6 колона и да замести всички символи, с изключение на символа за бонус. Базовата игра може да бъде леко досадна на моменти, но бонусите, с които разполага слотът могат доста бързо да премахнат това усещане.

Характеристики и бонуси на слота

Докато в основната игра всичко е ясно и няма нещо толкова специално, истинският потенциал на Buffalo King може да бъде намерен в кръга с безплатни завъртания. Ключът най-доброто в тази игра, е символът със златен биволски бонус, който може да попадне във всяка една от колоните. По време на основната игра, ако 3, 4, 5 или 6 от тях намерят място върху мрежата, ще бъдат присъдени съответно 8, 15, 25 или 100 безплатни завъртания.

Заедно с огромния брой безплатни врътки, истинската магия се крие в уайлд символа. Той все още би замествал символи както преди, но по време на безплатните завъртания идва с печеливш множител от х2, х3 или х5. Ако повече от един уайлд участва във формирането на печалба, то множителите му се умножават заедно до зашеметяващите 3125 пъти по вашия залог. Бонус рундът може да се задейства отново, а в зависимост от броя на получените скатер символи, да бъдат присъдени нови 5, 8, 15, 25 или 100 безплатни завъртания.

Заключение

По отношение на механиката на геймплей, Buffalo King се нарежда до други силно волатилни слотове. Това означава, че както може да генерирате солидни печалби, така и доста бързо да загубите част или всички ваши пари. Играта е с висок потенциал, но със сигурност трябва да се играе от по-опитни играчи, които умеят да анализират случващото се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *