Бивш футболист на Ливърпул влиза в затвора

Според „Sky News“ бившият английски футболист Джейми Касиди е получил ефективна присъда от 13 години и 3 месеца. Причината бившия играч на Ливърпул да попадне зад решетките е трафик на наркотици.
Какво се случи с бившия футболист на Ливърпул?
Касиди, който вече е на 46 години е влязъл в „ада на дрогата“, заради своя по-голям брат – Джонатан. По-големият брат вече е на 50 години и е смятан за „Ел Чапо на Европа“. Мозъкът на всичко е братът на футболиста, а заедно с тях двамата присъда е получил и Насар Ахмед, който е на 51 години. Според съда, той е отговарял за „прането на пари“.
Според данните, идващи от медиите на Острова, вноса на кокаин, ставал от Южна Америка. Пътят на дрогата бил от Амстердам до Англия. Престъпната група успяла да „обърне“ 35 милиона евро за 3 месеца.
Джейми Касиди е родом от Ливърпул и е израснал с юношите на легендарния клуб заедно с легенди като – Майкъл Оуен и Стивън Джерард, но за разлика от тези двамата не успя да направи сериозна кариера, заради травма. Той получи разкъсване на връзки на коляното и след това си счупи крак. Той е носил още екипите на Кеймбридж Юнайтед, Кеймбридж Сити и Нортуич. Делото продължава още от 2020 година насам, когато братята бяха хванати, след контрабанда на голямо количество кокаин на стойност 28 милиона евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *